İYİ Parti'de İsmail Karaman yeni ekibi ile göreve başladı

İYİ Parti

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen İsmail Karaman konuşmasında, İnegöl’ün il olması için her türlü mücadeleyi yapacaklarını söyledi.

Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen olağanüstü kongrede Fikret Fidan’dan görevi devralan İsmail Karaman delegelerin oyları ile İYİ Parti İlçe Başkanlığına seçildi.

İYİ PARTİ’YE TEVECCÜH BÜYÜK

Kongrede konuşan Başkan İsmail Karaman, İnegöl'ün il olma potansiyeline sahip ilçelerin başında geldiğini ifade ederek, "Biz inşallah iktidara geldiğimizde mobilyası, ekonomisi ve tarımıyla adından söz ettiren İnegöl'ün il olması genel merkezimizin kapısını aşındıracağız. Partimize İnegöl'de teveccüh büyük. Bu kapsamda yılbaşından bu yana cesurlar hareketine 65 katılım oldu. Muhalefet olarak bu şehirde siyaset yapmak zor. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Terör ülke gündeminden çıkarılmalı

Kongrede konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu,  “Terör, siyasetin değil memleketin gündeminden çıkarılmalıdır. Al bayrağın altında çocuklarımız mutlu yaşasın diyedir gayretimiz. Al bayrağa sarılı tabutlar görmek istemiyoruz. Siyaset şu kararı vermek zorundadır. Terörle mesafesizlik siyaseti enfekte ediyor. HDP, PKK'ya savaş açmak zorundadır. Açmadığı müddetçe, terörün gölgesinde kalıp meşruiyet alanını kendi kendine kapatacaktır. O iradeyi göstermedikleri müddetçe, bu tarz siyasi tartışmaların içinde hukuk mutlaka kendi üzerine düşeni yapmak zorunda kalacaktır. Terörle problemi olan her parti.. İYİ Parti de AK Parti de MHP de terörün gölgesinde kalırsa, onlarda kapatılsın. Kurallar suçlara göre tanımlanmalıdır. Kim ihlal ederse, cezasını ödemelidir." dedi.

Türkiye'de bütün kötülüklerin anası Ak Parti’dir

İYİ Parti’ Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu “Sözlerden çok icraatlar konuşmalı. 20 yıldır züccaciye dükkanına girmiş fil gibi davranan ve tek kale maç oynayan iktidarın oyununu bozduk bozmaya devam edeceğiz. Sorulmayan icraatları sormak gibi bir sorumluluğu muz var. Millet nerede bizi görmek istiyorsa acısı neredeyse bizi görecek. Türkiye'de bütün kötülüklerin anası Ak Parti’dir. Alinur Aktaş'ı Bursa’ya gönderdiniz, keşke siyaset dışına gönderseydiniz. Ayakkabı nasıl eskitilir onu göstereceğiz. “ dedi.

Yeni Yönetim

İsmail Karaman başkanlığında kurulan İYİ Parti İnegöl İlçe Yönetimi şu şekilde; Özlem Namlıoğlu, Şenol Şahin, Mesut Öksüzoğlu, Sevda Memiş Özcan, Halil Nicihan, Eray Soral, Yücel Sarıca, Neşe Gökmen, Hakkı Küçükoğlu, Cemal Örenli, Sadık Erduğan, Rüveyda Sapan Buran, Muammer Karaca, Ramazan Korkmaz, Semih İncebay, Erdoğan Adıgüzel, Soner İzci, Nihade Özdede, Recep Bayrak, Filiz Öztürk, Hayri Demir

 

  



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07