İyi Parti’den Lojistik Merkezi Önerisi

İyi Parti’den Lojistik Merkezi Önerisi

İYİ Parti Grup sözcüsü İsmail Karaman, fuar alanı için tahsis edilen 105 adadaki alanın lojistik merkezi olarak planlanmasının İnegöl ticarine değer katacağını söyledi.

Belediye Başkanı Alper Taban’ın başkanlığında gerçekleştirilen Mart Ayı Meclis Toplantısında İYİ Parti’den önemli bir teklif geldi.

Tüm esnaflardan teklif alınsın

Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan İYİ Parti Grup Sözcüsü İsmail Karaman “Ramazan ayı yaklaşıyor. Yardımlaşmanın üst seviyede olduğu aya giriyoruz. Bu vesile ile Belediye marifeti ile yapılacak yardımların birkaç firmadan değil de; alış veriş çeki dağıtılarak tüm esnafları kapsayacak şekilde yapılmasını, pandemi dolayısıyla kapalı olan esnaflarımıza da  destek olunmasını aynı zamanda dağıtılan fişlerin mahalle bakkalında bile alış veriş yapılacak şekilde düzenlenmesini teklif ediyoruz. Böylece her esnafın da işine katkı sağlanmış olacağını düşünüyoruz”   

Lojistik Merkezi Kurulsun

Karaman, İnegöl Belediyesi tarafından MODEF’e fuar alanı için tahsis edilen 105 adadaki alana lojistik merkezi yapılmasının önemine dikkat çekerek “2. Etap OSB’de yeni Fuar alanı planlandığını basından öğrendik. Yıllar önce planlanan fakat yapılmayan Akhisar Bölgesindeki 105 ada olarak bilinen bölgenin içinde 

Gümrük Binası, İdari Ofisler, Antrepo Depo,Aktarım İstasyonları ve Tır Parkı’ndan oluşacak şekilde lojistik merkezi olarak planlanması İnegöl Ticaretine değer katacağını düşünüyoruz. Söz konusu alan Ağaç İşleri Sanayi Bölgesi,Yenice-Cerrah Sanayi Bölgeleri ve Ağaç işleri Sanayi Bölgesi için uygun olması yanında Bursa-Ankara Karayolu aksı için de doğru bir bölge olduğu kanaatindeyiz.”dedi.

İsmail Karaman’ın lojistik merkezi önerisine teşekkür eden Belediye Başkanı Alper Taban, konuyu kendi aralarında değerlendireceklerini söyledi

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07