www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İZED’ten Başkan Aktaş’a teşekkür

İZED’ten Başkan Aktaş’a teşekkür

İZED Başkanı Halil Peynirci, mavi tur tekne gezisi ile kendilerine destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneğinin organizasyonuyla gerçekleşen mavi tur tekne gezisi engelli bireylere ve ailelere moral oldu.

 Mudanya’dan başlayan tekne gezisi Fıstıklı Kumla turu ile sona erdi.  50 kişiden oluşan engelli ve ailesinin katıldığı gezinin sponsoru ise Bursa Büyükşehir Belediyesi oldu. Engelli bireylerin ve ailelerinin moral bulduğu gezi ile ilgili açıklama yapan İZED Başkanı Halil Peynirci, “Her yıl buna benzer farklı organizasyonlara imza atıyoruz. Bu tür geziler engelli kardeşlerimiz ve onların anneleri için büyük moral kaynağı oluyor. Bize her organizasyonumuzda sahip çıkan Bursa Beledieye Başkanımız Alinur Aktaşi mavi tur tekne gezisinede destek oldu. 50 kişilik kumanya ve turumuzun sponspru olan belediye başkanımıza derneğimiz ve tüm engelliler adına çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25