Jandarma´dan Kaçamadılar

Jandarma´dan Kaçamadılar

Halhalca Mahallesi´nde telefonla dolandırıcılık olayına karışan 3 şahıs İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa ili ve ilçeleri ile ülke genelinde patlak hat olarak tabir edilen sahte belgelerle çıkarttıkları telefon hatları ile kendilerini Vali, Kaymakam, Hâkim, Savcı, Asker ve Polis olarak tanıtmak suretiyle kimlik bilgileri ve kişisel verilerini ele geçirdikleri vatandaşları ?İsminiz ETÖ örgütüne karıştı? bahanesiyle nitelikli olarak dolandıran 3 şüphelinin bulunduğu araç Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince takibe alındı.

SAVCILIĞA SEVK EDİLDİLER

İnegöl Halhalca Mahallesi´nde bulunan bir vatandaşı dolandırmak isteyen dolandırıcılar ekipleri takibi ile Kütahya´da yakalanarak İnegöl´e getirildiler. Birçok dolandırıcılık olayına karışan 3 şüpheli, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından İnegöl Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiler.

İHBAR EDİN

Jandarma, benzer birçok dolandırıcılık olayı işleyen şüphelilerin yöntemleri hakkında vatandaşları bilgilendirerek benzer olaylarla karşılaşılması durumunda Jandarma ve polise bilgi verilmesini istedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07