www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

K. Güvenspor Şampiyonluğu Kutladı

K. Güvenspor Şampiyonluğu Kutladı

Bursa 1.Amatör Ligi şampiyon olarak bitiren Karadeniz Güvenspor, şampiyonluk gecesi düzenlendi.

İnegöl Elegance Düğün Sarayında yapılan geceye yaklaşık 700 kişi katıldı. Şampiyonluk Gecesi´ne İnegöl Belediye başkanı Alper taban, İnegöl Saadet partisi belediye başkan adayı Hasan Eroğlu, İnegöl Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Ergün ve ilimizde amatör liglerde mücadele veren Kulüp Başkanları, yöneticiler ve spor camiasının önemli simaları katıldılar. Gecede Karadeniz Güvenspor başkanı İbrahim Oğuzay, İnegöl belediye başkanı Alper Taban´a katkılarından dolayı plaket verdi.

İnegöl Belediye başkanı Alper Taban, Kulüp başkanı İbrahim Oğuzay ve yönetim kurulu üyelerini, Kulübün tüm futbolcularını, teknik heyetini ve protokolü sahneye davet ederek bu güzel tabloyu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirdi.

Gecede İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Karadeniz Güvenspor Kulüp Başkanı İbrahim Oğuzay ve İnegöl Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Ergün birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından Fatma Şentürk´ün sunumu ile Mehmet Akyıldız, Çakır Muhammed ve Ebru Kasapoğlu gecede sahne alarak, geceye katılanları coşturdu. Davetliler zaman zaman horon eşliğinde oynayarak çok eğlendiler.

Karadeniz Güvenspor Başkanı İbrahim Oğuzay yaptığı konuşmada; ?Sayın Belediye başkanım, Değerli misafirlerimiz, siyasi partilerimizin temsilcileri, Belediye başkan adayları, Bursa ve İnegöl´deki amatör kulüplerimizin başkanları ve yöneticileri hepiniz Karadeniz Güven sporumuzun şampiyonluk gecesine hoş geldiniz. Kısacası Karadeniz Güven sporumuzdan bahsetmek istiyorum.  1979 yılında Süleymaniye mahallesinde rahmetli Ramiz hocamız önderliğinde kurulmuştur. Süleymaniye mahallesindeki ve inegölümüzdeki gençlere kulübümüz hizmet etmiştir. Yaklaşık 20 yıl bu şekil hizmet ettikten sonra, onursal Başkanımız Metin Öztürkoğlu bu bayrağı alarak, uzun yıllar hizmet ettikten sonra bu bayrağı bizlere ulaştırmışlardır. Özellikle her yıl olduğu gibi, bütün amatör kulüplerimize ve kendi kulübümüze desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban´a özellikle teşekkür etmek istiyorum. 2018/2019 futbol sezonunda bütün bizlere destek olan İnegöllü işadamlarımıza, bizi maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımızın spor yapması, sağlıklı bir bedende kendilerine güveni olan, topluma faydalı, güzel ahlaka sahip gençler olmaları için elimizden gelen çabayı hep beraber göstermeye çalışıyoruz. Bunun için ben diyorum ki, çocuklarımıza spor yaptıralım ve amatör kulüplerimize destek olalım. 2018-2019 sezonunda beni yalnız bırakmayan yönetici arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.

 

Kulübümüze ve amatör spor kulüplerimize her zaman desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir belediye başkanımız Alinur Aktşa´a  teşekkür ediyorum. Yoğunluğundan dolayı gecemize katılamadı.  Sizlere selamını iletiyorum.?İfadelerini kullandı.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı konuşmada; ?Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel gecede hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum. Bu güzel geceye hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Bu alkışlar benim için onurdur, şereftir.  Burada bizlerden ziyade alkışı hak eden değerli yöneticilerimiz, çok değerli sporcu kardeşlerimiz ve emek veren kardeşlerimiz var. Öncelikle Karadeniz Güvenspor´u canı gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum. Kıymetli dostlar, aramızda çok değerli arkadaşlarımız var. Aramızda başta siyasi partilerimizin kıymetli temsilcileri, başkanları ve yöneticileri var, başkan adayı arkadaşlarımız var, yine Derneklerimizin Stk´larımızın kıymetli yöneticileri ve başkanları var, değerli Karadeniz Güvensporun başkan ve yöneticileri buradalar, yine Trabzonlular dernek başkanımız, çok değerli büyüklerimiz ve değerli arkadaşlarımız hoş gelmişler. Çok değerli yine hanımefendiler, beyefendiler hoş gelmişler. Karadeniz güvensporumuz için Bu gece çok güzel bir gece olacaktır. Tabi benim içinde burada hatıralar var. Bende Karadeniz Güvenspor da futbol oynadım. O tarihlerde futbol oynadığımız arkadaşlarımız belki bizleri hatırlayacaklardır. Başta rahmetli Ramiz abimiz olmak üzere, Bu kulübe emeği geçmiş olan çok değerli büyüklerimizi ayrı ayrı rahmetle anıyorum, rahmeti rahmana kavuşanları. Hayatta olanlara da sağlık ve sıhhatli ömürler diliyorum. Bu işler çok kolay olmuyor, bu başarı çok kolay yaşanılmıyor. Önce bunun bir idrakına varmak gerekiyor. Şimdi zaman zaman görüşüyoruz, konuşuyoruz başkanım, şöyle olması lazım, böyle olması lazım diye, o heyecanlar o kadar güzel ki. Sadece devletimizin imkanları ile, Belediyelerin imkanları ile bir şeyler oluyor ama, bir yere kadar. Herkes bir yerden tutup sahiplendiğinde çok daha güzellikler ortaya çıkıyor, çıkmış oluyor. Tesisleşme adına, bazı imkanları sunması adına emeği vardır, buradan Alinur Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah biz tabi bir söz vardır ?marifet iltifata tabidir´ güzellikler ortaya çıktıkça inşallah onları desteklemek lazım. Hem sosyal tesisler anlamında, hem fiziki imkanlar anlamında onları biraz daha geliştirmeye çalışacağız inşallah. İnşallah genç kardeşlerimiz buralarda en güzel skorları, en güzel başarıları elde edecekler. Hem camianız, hem İnegöl buradan istifade etmiş olacak. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.  Babamda Karadeniz Güvenspor da geçmişte görev almıştı. Hem top oynadık, hem de aileden hizmet veren büyüğümüz de vardı. Benim içinde ayrı bir yeri, ayrı bir özelliği olan bir kulüp. Tabi ki tüm kulüpler bizim için kıymetli ve değerlidir, hiçbirini ayırmıyoruz. Adaletimizden kimse şüphe etmez bu noktada. Ancak yinede ben burada kravatı da takarak çok farklı bir heyecanı sizlerle beraber paylaşmış oldum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.?Dedi.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25