www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

K. GÜVENSPOR´DAN EGE YE 2.TRANSFER

K. GÜVENSPOR´DAN EGE YE 2.TRANSFER

Geçtiğimiz haftalarda süper amatör lige çıkması kesinleşen Karadeniz Güvenspor´un genç oyuncuların transfer teklifleri yağıyor.

2 hafta önce bal ligi ekiplerinden Manisa temsilcisi Urganlı spora Batuhan Akti´yi veren İnegöl´ün şampiyon ekibi bu günde genç yetenek 2000 doğumlu kanat oyuncusu  Zal Karabıyıkoğlunu yine bir ege kulübü Nazilli Belediyespor bünyesindeki pilot takımı Nazilli Yıldızgücü´ne sene sonu profesyonel yapılmak şartı ile verdi.

Karadeniz Güvenspor sportif direktörü Sadullah Kaldırım yaptığı açıklamada: ?´Karadeniz Güvenspor olarak Bu transfer ile ilgili görüştüğümüz sportif direktör Sadullah Kaldırım, teknik sorumlu Mehmet Şengeldi hocanın takımımıza kazandırdığı genç oyuncuları takıma katkı koyup hedefe ulaştıktan sonra kulüp menfaatlerini de göz önünde bulundurarak başta Bursa´mız ve Türk futboluna kazandırılabilir düşüncesine kulüp olarak verdiğimiz desteğin ne kadar doğru olduğunu oyuncularımıza gelen teklifler ile görmüş olmanın haklı gururunu taşımaktayız.Hocamız ile sezon başı yaptığımız kısa,orta,ve uzun vade planlarımızın şimdiye kadar plan dahilinin dışına çıkmamasının da başarılarımızda önemi çok büyüktür.Y.Batuhan Akti ve Zal Karabıyıkoğlu´nun çok daha iyi yerlerde olacağından camia olarak hiç şüphemiz yoktur. Bu oyuncularımızın dışında da daha birçok genç ve yetenekli oyuncumuzun hazır olduklarında üst lig kulüplerine gitmeleri bizleri çok mutlu edecektir. Karadeniz Güvenspor olarak en büyük hedeflerinin rol model olarak gördüğümüz Trabzonspor´umuza oyuncu kazandırmaktır. Bu yıl A takım ve alt yapılarımızın sistemli bir şekilde ve plan dahilin de çalışmasından dolayı da kısa sürede hem sportif başarı hem de oyuncu yetiştirip profesyonel kulüplere transfer yapmaları neticesinden ötürü de kulübümüz ile gurur duymaktayız. Son olar akta sözlerini Karadeniz Güvenspor kulübümüzü izlemeye devam edin diyen başarılı sportif direktör Kaldırım önümüzdeki sezon ile ilgili yapılanmamız içinde yönetim olarak düğmeye bastık. Altyapımızı bacasız fabrika A takımımızı da sürekli hedefe oynayan takım hüviyetine getirmek için başkan ve yönetim kurulumuz olarak çalışmaktayız. Batuhan ve Zal kardeşlerimize de yeni kulüplerinde camiamıza yakışır şekilde futbol oynamaları ve başarılı olmalarını temenni ediyorum.Öte yandan pazar günü saat 15:00 de kurtuluş sahasında şampiyonluk kupası töreni ve kutlamalarına tüm taraftarlarımızı ve inegöl´lü sporseverlerimizi bekliyoruz. ´´ dedi.

Haber ve Fotoğraf :M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29