Kablo Hırsızları Adliyeye Sevk Edildi

Kablo Hırsızları Adliyeye Sevk Edildi

İnegöl ve Yenişehir´de kamu kurum ve kuruluşlarına ait kabloları çalan 4 hırsız İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildiler.

İnegöl´ün, Ortaköy, Kulaca, Kınık Mahalleleri ile Yenişehir ilçesine bağlı Akbıyık Mahallesi´ndeki kamu kurum ve kuruluşlarında meydana gelen 6 farklı hırsızlık olayının ardından harekete geçen İnegöl Jandarma ekipleri, dedektif gibi iz sürerek hırsızları yakaladılar. Hırsızlık olayları için özel ekip kuran Jandarma Komutanlığı ekipleri, 6 hırsızdan 4´ü yakaladı. Firari olan iki şahıs aranıyor.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Özel araçlar ve hafif ticari araçlarla İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde yol üzerinde bulunan Türk Telekom´a ait olan bakır tel kablo hırsızlığı, Ortaköy Mahallesi´nde 400 metre bakır tel kablo hırsızlığı, Kulaca Mahallesi´nde 30 metre Türk Telekom´a ait bakır tel kablo hırsızlığı, Kınık Mahallesi´nde 50 metre Türk Telekom´a ait bakır tel kablo hırsızlığı, Yenişehir İlçesi Akbıyık Mahallesi´nde 200 metre Türk Telekom´a ait bakır tel kablo hırsızlığı, Yenişehir İlçesi Akbıyık Mahallesi´nde BUSKİ´ye alt 1 adet güneş panel hırsızlığı, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan Mesudiye bölgesindeki Türk Telekom´a ait 255 metre bakır tel kablo hırsızlığını gerçekleştiren 6 şüpheli tespit edildi. İnegöl Jandarma Komutanlığı ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda 6 hırsızdan 4´ü yakalandı.

Evlerinde ve araçlarında yapılan aramada uyuşturucu kullanımında kullanılan malzemeler, 2 adet ahşap saplı ağaç kesme testeresi, 1 adet boru anahtarı, 1 adet pense, 1 adet kontrol kalemi, 1 adet yıldız tornavida ile 1 adet plaka ele geçirildi. Çalınan malzemelerin ise İnegöl ve Alanyurt bölgesindeki hurdacılara satıldığı öğrenildi.

Yakalanan 26 yaşındaki E.Y., 27 yaşındaki T.Y., 24 yaşındaki E.İ ve 19 yaşındaki B.Ş. jandarma ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68