Kadın Erkek El Ele Türkiye’nin Aydınlık Geleceğini Oluşturacağız

Kadın Erkek El Ele Türkiye’nin Aydınlık Geleceğini Oluşturacağız

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün, kadın haklarının kazanılması ve bugünlere nasıl gelindiğinin hatırlanması için özel bir gün olduğunu söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir basın açıklaması yayımlayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün, AK Parti olarak kadını çok önemsediklerini belirterek, “Türkiye’de kadın olmak bir ayrıcalıktır. Başbakanımız Sayın Erdoğan “Kadına karşı ayrımcılık ırkçılıktan beterdir” diyerek kadına verdiği önemi dile getiriyor. Bir toplumda kadına gösterilen saygı, verilen değer, hak ve sorumluluklar, o toplumun çağdaşlık ve gelişmişlik düzeyini belirler. Kadın haklarına önem vermeyen rejimler, demokrat rejimler olduklarını iddia edemezler. Bu duruş ve inanışla biz yarınlar adına çok daha büyük işler yapacağımıza gönülden inanıyoruz. Okumuş, okumamış, çalışan, ev hanımı, her bir kadın grubunun yaşam kalitesini düzeltecek çalışmaları yapmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

İnegöl AK Parti Kadın Kolları olarak amaçlarını açıklayan Amuk, “İlçemizdeki her kesimden kadına kucak açmak, onların sorunlarını paylaşmak ve çözüm bulmaktır. Kadın- erkek el ele Türkiye’nin aydınlık geleceğini oluşturacağız. Dünya Kadınlar Günü’nün herkese kutlu ve hayırlara vesile olmasını dilerim” diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00