?Kadınlar Emeğin ve Başarının Sembolüdür?

?Kadınlar Emeğin ve Başarının Sembolüdür?

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim, geçmişimizden bugüne her türlü takdir ve teşekkürü hak eden kadınların emeğin ve başarının sembolleri olduklarını ifade etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile yazılı bir basın açıklaması yayınlayan Ülkü Ocakları İnegöl İlçe BaşkanıYücel Erim, ?Tarihimizde, milletimizde, yaşamımızda ve tabii ki Ülkücü Hareket´te bizler içinkadınlarımızın yeri apayrı bir önem taşımaktadır. Vatanımızın uğradığıişgaller karşısında oğlunu gururla askere gönderirken bağrına taş basan ama düşman karşısında yine de bağrını siper eden kadınlarımız takdiri veteşekkürü sonuna kadar hak etmektedir. Kadınlarımız, yaptıklarıyla günümüzde de emeğin simgesi ve başarının sembolü olmuştur. Hayatın her alanında faaliyet göstermeye başlayan kadınlarımız, karşılaştıkları tüm sorunlara rağmen, her şeyin üstesinden gelerek mükemmel işlere imza atmaktadır.Özetle, Türk milletinin bugünlere gelmesinde kadınlarımızın payı son derece büyüktür.Son dönemler de şiddetini giderek artıran kadına yönelik şiddet ve tacizolayları da bizleri derinden üzmekte ve toplumumuzda telafisi mümkünolmayan bir o kadar da derin yaralar meydana getirmektedir.Bizler Ülkü Ocakları´nın birer neferi olarak bu tür eylem ve tutum içinde bulunanları esefle kınıyoruz.? 

?CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR?

?7 Mart 2017 günü Bursa´dan Ankara´ya Kadınlar Günü etkinliği için giderken İnegöl Mezit-1 mevkiinde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 7 Türk Metal Sendikası üyesi kadın vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Yüce Türk milletimizin başı sağolsun!Bu vesile ile Hz. Peygamberimizin (SAV) ?Cennet annelerin ayaklarının altındadır´ sözünü muhatap bilen bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00