www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kadınlara 8 Mart sūrprizi

Kadınlara 8 Mart sūrprizi

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kadın yolcular, İNULAŞ’a bağlı ayakta yolcu taşımacılığı yapan hatlarda araçlara kart okutmaksızın ücretsiz biniş sağlayabilecekler.

Konuya ilişkin açıklama yapan İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, 'Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın  almış olduğu karar ile 
8 Mart Dünya Kadınlar Gününde  Kadın yolcularımız İNULAŞ’a bağlı ayakta yolcu taşımacılığı yapan hatlarımızda araçlara kart okutmaksızın ücretsiz biniş sağlaya bileceklerdir  Geleceğe güvenle bakabilmek, kadını ve kadın haklarını önemsemekle mümkündür. Kadının, kültürel, ekonomik ve siyasal hayatta hak ettikleri yeri aldığı toplumumuzda, daha iyiye, daha güzele en hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Gelişen dünyamızda kadınların toplum hayatındaki önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Kadınlarımızın her koşulda baş tacı edilmeleri ve hak ettikleri saygıyı görmeleri esastır. Kalkınmış ve gelişmiş bir toplum olma ideali, kadınlarımız olmadan mümkün değildir. Bu vesileyle bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluklar dilerim'dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19