www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAFKAS GALİBİYET SERİSİ İSTİYOR

KAFKAS GALİBİYET SERİSİ İSTİYOR

Kafkasspor Basın Sözcüsü Veysel Kaya, haftasonu Yenicespor ile oynayacakları İnegöl derbisinden 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

 

Kafkasspor Basın Sözcüsü Veysel Kaya gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

2 HAFTAYI MAÇSIZ GEÇİRDİK

Ankara´da yalanan terör olayları sebebiyle liglere bir hafta ara verilmesinin bay olarak geçtikleri haftaya denk gelmesi ve liglerin kaldığı haftadan devam ettirilmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Kaya, ?Ankara´da yaşanan bombalı saldırı sebebiyle liglere bir hafta ara verilmesi bay olarak geçtiğimiz haftaya denk gelmesi sebebiyle 2 haftayı maç yapmadan geçtik. Maç oynamamak bizi motivasyon olarak olumsuz etkiledi. Fakat Teknik Direktörümüz yaptığı çalışmalarla bu eksikliği minimuma indirdi. Pazar günü oynayacağımız Yenicespor maçından 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz? dedi.

 

BAL HEDEFİNE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Eksik bölgelere transfer yaptıklarını belirten Kaya, ?Transferin son gününde forvet oyuncusu Murat Aldi´yi kadromuza katarak transferi sonlandırdık. Kaliteli bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. İnşallah sezon başı koyduğumuz BAL hedefine ulaşmak istiyoruz?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19