www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAFKAS TURNUVASI BAŞLADI

KAFKAS TURNUVASI BAŞLADI

4.Geleneksel Kafkas Kartalları futbol turnuvası, Kafkasspor Tesislerinde Muratbey-Tüfekçikonak Gençlik maçıyla başladı.

Bu yıl 4´üncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Kafkas Kartalları Futbol Turnuvası, önceki akşam start aldı. Açılış maçında Tüfekçikonak Gençlik, rakibi Muratbey´i 3-2 ile geçerek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Günün diğer maçında ise Tüfekçikonak Köyü, Saadet Köyü´nü oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta 5-4 mağlup etmeyi başardı.

DOSTLUK PEKİŞTİRİLECEK

Turnuva ile ilgili bilgiler veren Komite BaşkanıÖzgür Gürbüz, ?17 takımımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza başladık. Amacımız köylerimiz arasındaki dostluğu bu turnuva sayesinde pekiştirmektir, birlik beraberliğimizi arttırmaktır. Turnuvamız Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 20.00-22.00 saatleri arasında Kafkasspor Tesislerinde oynanacaktır. Turnuvanın oluşumunda bize destek veren tüm köy temsilcilerine teşekkür ederim? ifadelerini kullandı.

GRUPLAR VE TAKIMLAR

Turnuvada 3 grup halinde 17 takım mücadele ediyor. A Grubu´nda; Saadet, Karakadı, Çiftlik, Mahriyespor, Sulhiye ve Tüfekçikonak, B Grubu´nda; Elmaçayır, Muratbey, Hilmiye Gençlik, Çaylıca, Tüfekçikonak Gençlik ve Mesruriye, C Grubu´nda ise; Gülbahçe, Hilmiye, Fevziye, Hayriye Gençlik ve Öz Tüfekçikonak takımları yer alıyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00