www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkas Derin Bir Oh Çekti

Kafkas Derin Bir Oh Çekti

Galibiyet hasretini bir düzine gol atarak sonlandıran Kafkasspor’da her şey normale döndü. Alınan 3 puan takımı eski havasına kavuştururken, Yeşil-Beyazlı ekibin teknik heyeti ve futbolcuları da haftalar sonra gelen galibiyetle derin bir oh çekti.

Süper Amatör Kümede sezona bomba gibi giren, ancak teknik heyetin istifasının ardından Köksal Demiral yönetiminde şok bir düşüş yaşayan Kafkasspor, aradığı 3 puanı Örnekköy karşısında buldu. 12-0 galip geldiği maçla 4 haftalık galibiyet hasretini sonlandıran Yeşil-Beyazlılarda her şey yeniden normale döndü.Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kafkas Kartalının tecrübeli teknik adamı Köksal Demiral, kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi.

BU TAKIM BUNU HAK ETMİYORDU

Köksal Demiral, ligin ikinci yarısına çok kötü başladıklarını anımsatarak; “4 haftadır hak etmediğimiz mağlubiyetler alıyoruz. Aslında bu takımın bu durumda olmaması lazım. Futbolcular da biz de üzülüyoruz. Ama takım bu duruma nasıl geldiyse, bu durumdan çıkaracak olan da yine futbolcular ve bizleriz. Bunun için bu maçı çıkış maçı olarak görüyorduk. Rakipte küme düşmüş bir takım olmasına rağmen centilmence mücadele etti. Ama sonuçta oyuncularımız daha çok istediler. Ne pahasına olursa olsun maçı almamız gerekiyordu. Tabi önümüzde 7 maç daha var. Onların sonuçları da önemli. Alınan kötü sonuçlar da futbolun içinde olan şeyler. Ne olursa olsun hayat devam ediyor” dedi.

YARIŞI BIRAKMAYACAĞIZ

Son dakikaya kadar şampiyonluk yolunda mücadeleyi bırakmayacaklarını vurgulayan Köksal Demiral; “Bu maçı 12-0 yendik, futbolcularımı kutluyorum. Ancak bu maç bitti, şimdi önümüzde önemli bir Burgaz maçı var. Bu takımda Burgaz’ı da yenecek güç var. Bundan sonraki maçlarımız daha iyi olacak. Taraftarımızı da oldukça üzdük, daha fazla üzmek istemiyoruz. Yarışı bırakmayacağız. Sonuna kadar devam edeceğiz. Biz hırslı insanlarız” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19