KAFKAS DERNEĞİNDEN FESTİVAL ATAĞI

KAFKAS DERNEĞİNDEN FESTİVAL ATAĞI

İnegöl Kafkas Kültür ve Folklor Derneği profesyonel organizasyon ve festivaller düzenlemek amacıyla festival ve organizasyon sorumlusu Mine Temiz’i, incelemelerde bulunmak üzere Kıbrıs’a gönderdi.

Kısa bir süre önce yapılan genel kurul ile yeni yönetimini oluşturan Kafkas Kültür ve Folklor Derneği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnegöl’de ve yurt dışında düzenlenecek olan festivallere katılmayı hedefleyen Dernek yönetimi, festival konusunda bilgi alışverişinde bulunması ve saha araştırması için Festival ve Organizasyon Sorumlusu Mine Temiz’i Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gönderdi.

 

Yapılan gezinin ardından İnegöl’e gelen Mine Temiz, gezinin kendisi için olumlu geçtiğini söyledi.  Kültür ve Folklor Derneği olarak festival çalışmalarına başladıklarını ifade eden Mine Temiz, “İnegöl’de ve yurt dışında düzenlenecek olan festivallere Dernek olarak katılacağız. Bu kapsamda çeşitli araştırma gezileri yapıyoruz. Kıbrıs gezimde Festival araştırması taptım.” dedi.

 

Kafkas Kültür ve Folklor Derneği olarak önemli çalışmalara imza atmak istediklerini dile getiren Dernek Başkanı Ahmet Nuri Can ise, “Dernek olarak İnegöl’ün ticari hayatına ve turizmine katkı yapmak istiyoruz. Gerekli ortam ve zeminin oluşması bağlamında dış gezilere ağırlık vereceğiz. Bu bağlamda da ilk yurt dışı gezimizi Kuzey Kıbrıs’a gerçekleştirdik. Faydalı ve olumlu bir gezi oldu.”diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17