www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkas Kazanmak İstiyor

Kafkas Kazanmak İstiyor

Haftalardır galibiyete hasret kalan Kafkaspor, bu hafta ligde son sırada yer alan Örnekköy’ü konuk edecek. Yeşil-Beyazlılar Örnekköy’ü yenerek, şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Bursa Süper Amatör Ligde A ve B gruplarında heyecan devam ediyor. Hafta sonu oynanacak müsabakalarda A grubunda Kurtuluşspor, lider İznikspor ile yarın sahasında karşı karşıya gelecek. Karadeniz Güvenspor ile Kafkasspor iç sahada, Gençlergücü ile Yenicespor ise deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek.

KAFKAS ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

A grubunda sezonun flaş takımı olarak gösterilen Kafkasspor, beklenmedik bir düşüş yaşıyor. Oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen temsilcimiz, bu hafta şeytanın bacağını kırmak istiyor. Aldığı kötü sonuçlarla 8. sıraya kadar gerileyen Kafkasspor, Sanayi Sahasında son sıradaki Örnekköy ile 3 puan mücadelesi verecek. Mücadele 12.30’da başlayacak.

A grubunda lider İznikspor ise, Kurtuluşspor ile Kurtuluş Sahasında karşı karşıya gelecek. Mücadele 14.00’de başlayacak. 14.30’da ise sanayi sahasında Karadeniz Güvenspor ile Zaferspor karşılaşacak.

B grubu lideri Gençlergücü, Bağlarbaşı Sahasında Bağlarbaşıspor ile karşılaşırken; Yenicespor, Fidyekızık Sahasında E.Gazi Mesken’nin konuğu olacak. İki karşılaşmada saat 14.00’de başlayacak. İnegölspor ise Pazartesi günü, Yavuzselim ile Sanayi Sahasında karşı karşıya gelecek.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19