www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkaslı Gençler Gelecek Vadediyor

Kafkaslı Gençler Gelecek Vadediyor

Kafkasspor Futbol Şube Sorumlusu Savaş Kılıçoğlu, genç ve hırslı bir takımla mücadele ettiklerini belirterek, ortaya konan mücadelelerin gelecek açısından umut vadettiğini ifade etti.

 Geçen hafta sahasında Duaçınarı karşısında 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Kafkasspor yenilgiyi umursamıyor.

 Futbol Şube Sorumlusu Savaş Kılıçoğlu yaptığı açıklamada genç bir kadro ile ligde mücadele verdiklerini söyleyerek, ?Şuana kadar skor olarak istikrarsız sonuçlar aldık. Ama bizi bu işte asıl umutlandıran gençlerin azmi ve isteği?Onlar sahada elinden geleni yapıyorlar.Zor ve hedefi olan takımların bol olduğu bir grupta mücadele veriyoruz.Her zaman istediğimiz şeyler olmuyor. Fakat ortaya konan mücadele gelecek açısından bizi en çok umutlandıran konu? dedi.

 KAZANMAK İSTİYORUZ

Kılıçoğlu, bu hafta kendi sahalarında ligin iddialı ekiplerinden Elmasbahçeile oynayacaklarını ifade ederek, ?Zor bir maç olacak ama sonuçta kazanmak istiyoruz.Futbol 3 ihtimalli bir oyun.Biz sahada elimizden gelenin en iyisini yapıp sonucu bekleyeceğiz.İnşallah kazanıp zirve ile farkı kapatmış oluruz?şeklinde konuştu.

 FORMA AŞKINI BENİMSEMİŞ İSİMLERLE YOLA ÇIKTIK

Savaş Kılıçoğlu, kulüp olarak bu yıl farklı bir yol izlediklerininaltını çizerek,?Altyapıdan gelen ve forma aşkını benimsemiş isimlerle yola çıktık.Bu sezon 13 ismi altyapıdan A takıma çıkardık ve bir anlamda onlarında kulübünde gelecek açısından önünü açmış olduk.Sağ olsunlar gençlerde geride kalan 6 maçta bizi mahcup etmediler.Umarım bu neşeli ortam sezon sonuna kadar sürer, çünkü Kafkasspor´da şuan buna her şey müsait? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71