KAFKASSPOR ALTYAPIDA HAFTA SONUNU BİR PUANLA KAPATTI.

KAFKASSPOR ALTYAPIDA HAFTA SONUNU BİR PUANLA KAPATTI.

Kafkasspor U-14 Elit ve U-17 Elit liginde altyapı takımları hafta sonu kendi sahasında yaptığı maçlardan 1 puanla ayrıldı.

Kafkasspor U-14 elit lig 1.grup müsabakaısnda Pazar günü sanayi sahasında konuk ettiği Emekspor´a 1-0 yenildi.  Altyapı antrenörü Ali Özgel maç sonu yaptığı açıklamada ?Grubumuzun, kalesinde en az gol yiyen takımı Emekspor ile oynadığımız maçta, özellikle ilk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda rakip bir duran top sonucunda, savunmada bir anlık duraklamamızdan yararlanarak golü buldu. İlk yarı ve ikinci yarı farklı bir görüntü çizdik. Bu maçtan derslerimizi çıkartıp ilerleyen maçlarda daha iyi performans sergileme gayretinde olacağız? dedi.

Kafkasspor U-17 elit lig 2.grup müsabakasında Cumartesi günü sanayi sahasında konuk ettiği Bursa Güvenspor ile golsüz berabere kaldı.  Altyapı antrenörü Cihan Birlik maç sonu yaptığı açıklamada ?Maça kazanma hırsı ile başladık. Oyun temposunu elimize almamıza rağmen, girdiğimiz gol pozisyonlarını golle sonuçlandıramayınca müsabakadan golsüz ayrıldık. Rakibimizi de vermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ederim. Önümüzde kalan maçlar için daha çok çalışıp hedeflediğimiz Türkiye şampiyonası yolumuza devam etmek istiyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07