www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor Altyapıda İkide İki Yaptı

Kafkasspor Altyapıda İkide İki Yaptı

Kafkasspor U-14 futbol takımı sezonun son maçında konuk ettiği Zaferspor´u 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek ligi ikinci sırada bitirerek Türkiye şampiyonasına katılmak için Play-Off oynama hakkı kazandı.

Maç sonunda Kafkasspor alt yapı antrenörü Ali Özgel yaptığı açıklamada: ?´U 14 liginin grup aşamasını Zaferspor galibiyeti ile tamamladık. Fiziksel olarak çok zorlandığımız fakat her geçen hafta oyunumuzu daha ileri taşıyarak U14 liginde grubumuzu bu hafta aldığımız galibiyetle 2. sırada tamamlamış olduk. Oyuncularımızın gelişimlerinden memnun olduğumu dile getirmek isterim. Aynı başarıyı play-off grubunda da sergileyip Bursa´mızı Türkiye Şampiyonasında temsil etmek istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sezon başından bu yana gösterdikleri özverilerinden dolayı tüm oyuncularımızı kutlarım.´´Dedi

Kafkasspor U-16 futbol takımı deplasmanda Hacivat sahasında Karşılaştığı Yiğitlerspor´u 5-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Kafkasspor U-16 oynadığı 4 maçtan üçünü kazanırken, biri ile beraber kalarak puanını 10´a yükseltirken gruptaki liderliğini sürdürdü.

Maç sonunda Kafkasspor altyapı antrenörü Cihan birlik yaptığı açıklamada; ?Deplasmanda çıktığımız Yiğitler maçına iyi başlayamadık. Maçın başlarında  rakibin karambolde bulduğu golle 1-0 öne geçmesine engel olamadık.  Mücadeleci oyunumuza  pas varyasyonlarıyla  destekleyip  hücüm da gol arayışlarında bulunduk ve aradığımız golü bularak durumu 1-1 e getirdik. Bir gol daha bularak ilk devreyi 2-1 üstün kapattık . İkinci devre oyunu rakip sahaya yıkan taraf bizdik . Birbirinden güzel goller atarak maçı 5-1 kazandık . Aldığımız üç puanla liderliğimizi sürdürdük. Camia olarak mutluyuz, oyuncularımızı kutlarım? dedi.

Haber ve Fotoğraf :M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29