www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor lige hazır

Kafkasspor lige hazır

Bursa Süper Amatör Küme B Grup´ta mücadele verecek olan İnegöl temsilcisi Kafkasspor, hafta sonu oynanacağı sezonun ilk müsabakasındailk kez seyircisinin karşısına çıkacak.

Orhangazi Yeniköyspor ile karşılaşacağı maç, Sanayi Sahası´nda 14 Ekim Pazar günü oynanacak.Müsabaka saat 16.00´da başlayacak.

Kafkasspor Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu,yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında ilk kez Kafkasspor seyircisi karşısına çıkacaklarını belirterek, bu maçta da amaçlarının galip gelerek sezona 3 puanla başlamak olduğunu söyledi.

HEDEF GALİBİYET

Rakiplerinin gücünü bildiklerini vurgulayan Başkan Ordu,?Güçlü bir grupta yer alıyoruz. Ligin iddialı ekipleri ile aynı gruba düştük. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak rakibimiz Orhangazi Yeniköy´ü puansız göndermenin planlarını yapıyoruz. Hedefimiz, ligin ilk maçında sahadan 3 puanla ayrılmak. Takımımız maça hazır durumda. Lige İyi başlayıp bunu devam ettirmek istiyoruz. O yüzden seyirci desteğini de arkamıza alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Kendi sahamızdaki ilk maçımızda taraftarlarımızın tribünlerimizi doldurmalarını ve bizi desteklemeye bekliyorum?dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36