Kafkasspor Transfere Doymuyor

Kafkasspor Transfere Doymuyor

Kafkasspor Basın Sözcüsü Mehmet Çalık, şimdiye kadar 13 iç ve 2 dış transfer gerçekleştirdiklerini ve çalışmaların süreceğini ifade etti.

Kafkasspor Basın Sözcüsü Mehmet Çalık, iç ve dış transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

ALTYAPIDAN İSİMLER A TAKIMA ÇIKARTILACAK

İç transferi bitirdiklerini belirten Mehmet Çalık,?Yönetim kurulu olarak teknik ekibimizin raporu doğrultusunda iç transferde daha önce 4 oyuncumuzla anlaşmıştık. Serdar Şenvardar, Burak Yavuz, Şamil Çelik, Serdar Fışkınçiçek, Berat Genç, Durmuş Coşkun, Yusuf Berkay Görür, Mehmet Ulu, Şerif Özşen ve Metin Oğul ile anlaştık. Bu arkadaşlarımız yeni sezonda Kafkasspor için mücadele edecekler. Öncelikle iç transferde bitirdiğimiz 13 transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu isimlerin birçoğu geçen yıl altyapımızda oynadılar. Bu sezon daha fazla katkı vereceklerini düşünüyoruz. Genç takım maçları bittikten sonra teknik ekibimizin raporu doğrultusunda altyapımızdan oyuncular A takım kadrosuna çıkartıp, genç arkadaşlarımızdan faydalanmayı düşünüyoruz? dedi.

DIŞ TRANSFERDE 2 İSİMTAMAM

Dış transfer konusunda çok hassas davrandıklarını belirten Çalık,?Tabiri caizse dış transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Orta sahadaki eksik bölgelerimize Yenicespor´da Erdi Akarslan ve Milletspor´dan Ümit Doğan´ı transfer ettik. Sol bek ve kanat oyuncusu için arayışlarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Yakın zamanda bu transferleri bitirme düşüncesindeyiz? şeklinde konuştu.

4 OYUNCUYA TEŞEKKÜR ETTİK

Geçen yıl kadrolarında bulunan 4 oyuncuya teşekkür ettiklerini belirten Çalık, ?Geçen yıl kadromuzda bulunan Mesut Genç, Salih Tohumcu, Keremcan İsen ve Taylan Aydınlar´a vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Bu oyunculara bundan sonraki futbol yaşantılarına başarılar diliyoruz. 1998 doğumlu iki oyuncumuzu oynayabilecekleri kulüplere önerip, maç yapmalarını sağlamak istiyoruz. Bu süreçte oyuncularımızı takip edeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07