www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor Umut Verdi

Kafkasspor Umut Verdi

Bursa Amatör U19 Liginde mücadele eden Kafkasspor ile Namık Kemalspor takımları Bursa Atıcılar sahasında karşılaştılar. Zorlu geçen 90 dakika sonucunda taraflar sahadan 2-2beraberlikle ayrıldılar.

Grubun ilk hafta maçında 3 puanla tanışmak isteyen iki takımın mücadelesi çekişmeli başladı. Karşılıklı ataklarla pozisyon bulan iki takımdan golü bulan takım ev sahibi Namık Kemal Spor oldu. Ev sahibi takım maçın ilk 10 dakikasında Kafkasspor karşısında Olcay Öztürk ve Yunus Emre Ünlü´nün attığı gollerle 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Kafkasspor rakip kaleyi ablukaya aldı ve aradığı golü 35.dakikada Mert Şafak ile buldu. Maçın İlk yarısı Namık KemalSpor´un 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kafkassporrakip kaleye baskı kurarak beraberlik golü aramaya başladı. Aradığı golü maçın 55.dakikasında Burak Yordamlı ile buldu. Kafkasspor kalan dakikalarda üstün futbol oynamasına rağmen, bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç 2-2 beraberlikle sona erdi.

TELAFİ EDECEĞİZ

Kafkasspor Teknik Direktörü Aydın Ungan 2-2 berabere biten Namık Kemalspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ungan, ?Öncelikle 2018-2019 futbol sezonumuz tüm takımlara ve camialara hayırlı olsun. İnşallah hep beraber sakatsız, kazasız, belasız bir sezon geçiririz. Bugün Bursa Atıcılar sahasında, Namık Kemalspor U-19 takımı ile açılış maçımız vardı. 2-0 geriye düştüğümüz ve Kırmızı kartların olduğu maçta2-2 berabere kaldık. Maç çekişmeli geçti, özellikle ikinci yarı çok rüzgârlı geçti. Galibiyeti hak ettiğimiz bir maçtı, rakibi de küçümsememek lazım, çok iyi mücadele ettiler, iyi direndiler, çok koştular. Maçta bizden daha fazla istekliydiler. Sonuçta maç 2-2 bitti. 3 puan almak nasibimiz değilmiş. Rakibimizi tebrik ediyorum. Oyuncularımızı da ettikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Fakat şapkamızı da önümüze alıp düşünmemiz lazım, nerede hata yaptık, nerede yanlış yaptık. İnşallah bu maçta kaybettiğimiz 3 puanı diğer maçları kazanarak telafi edeceğimize inanıyorum. Tekrardan bütün takımlara başarılar diliyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

yıllardan beri bizimle birlikte ter döken ve koşuşturan şuan ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş´a, Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban´a teşekkür ederim. 2017 yılı Aralık ayından beri beraber çalıştığımız ve tanımaktan memnun olduğum İNGAZ´ın yeni sahipleri Arsan Grubun yönetim kurulu başkanı Sayın Can Cengiz´e, Enerji Koordinatörü Sayın Yaşar Çıkış´a ayrıca teşekkür ederim. Çalışanlarımızı bir kardeş ve evladım olarak bu zamana kadar gördüm.  Onları Allah´a emanet ediyorum. Kendi rızam ve gelecekle ilgili farklı planlarımız vesilesiyle karşılıklı görüşmeler ve istişareler sonucu görevimizi bırakma kararı aldık. Allah hakkımızda bunu hayırlı etsin. Cümleten hakkınızı helal edin. Abdülkelam Türker Bey Bölge Müdürü olacak. Şuan ki İşletme Müdürümüz Yavuz Seneman kardeşimiz de Bölge müdürüne vekâlet edecek? ifadelerini kullandı.

 

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01