KAFKASSPOR 23 SPORCUYA İMZA ATTIRDI

KAFKASSPOR 23 SPORCUYA İMZA ATTIRDI

Kafkasspor daha önce anlaştığı 23 futbolcuya, kulüp tesislerinde düzenlediği törenle imza attırdı. İlçe protokolünün de yoğun katıılm gösterdiği imza töreni büyük coşkuya neden olurken, Kafkasspor transferde gövde gösterisi yaptı.

Süper Amatör takımlarından Kafkasspor 2011-2012 sezonuna iddialı hazırlanıyor. Daha önce anlaşmaya varılan oyuncularla önceki gün kulüp tesislerinde toplu imza töreni düzenledi. İç ve dış olmak üzere 23 futbolcuya imza attıran Kafkas ekibi gövde gösterisinde bulundu. AK Parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katılımı ile gerçekleşen imza töreninde konuşan 2. Başkan Nedim Sevim, hedeflerinin Bölgesel Amatör lig olduğunu söyledi.

HEDEF BAL LİGİ

Kulüp olarak kenetlenip Kafkasspor’u hak ettiği yerlere getireceklerini söyleyen Sevim, “Bu sezon hep birlikte kenetlenip Kafkasspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz. 2011-2012 sezonunun gerek camiamıza, gerekse İnegöl’ümüze ve Bursa’ya hayırlar getirmesini diliyorum. Kafkasspor’u hak ettiği yerlere getirmek için bir birinden güzel ve başarılı arkadaşlarla anlaşmış bulunuyoruz.  Şuandan itibaren transferi kapatmış bulunuyoruz. Önümüzdeki hafta bir kamp programımız olacak. Takımım kampa gönderip hocamızın ve teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda transfer yapacağız. Hedefimiz Bölgesel Amatör lig(BAL). İnşallah bu hedefimiz sizlerinde yoğun desteği ile hedefimize ulaşacağız. Sezonun diğer Amatör Spor kulüplerimize başarılar diliyorum.” dedi.

ALT YAPIDAN 7 OYUNCU A TAKIMA ÇIKARTILDI

Yapılan konuşmanın ardından Burgazspor’dan transfer edilen kaleci Adem Çelik ile Emrah Mestan, Zafespor’dan transfer edilen Bülent Savaş, Hatayspor’dan transfer edilen Rıdvan Çelik, Yavuzselim Spor’dan transfer edilen Barış Çakır ile Emrullah Köse, Balıkesirspor’dan transfer edilen Yusuf Yalçın, Gençlergücüspor’dan transfer edilen Yusuf Seymen, Alanyaspor’dan  Müjdat Doğan Eşkin, Emetspor’dan transfer edilen  Eyüp Aydın, İç Transferde, Aydın Ungan, Aykut Deniz, Serdar Şenvardar, Taner Yılmaz, Mehmet Gümüştekin, Selman Özbek ve Alt yapıdan, Ceyhun, Seyban, Barış, Doğan Can, Mevlüt, Feyyaz, Bünyamin imzayı attı.  

 

Dış transfer,

Burgaz kaleci

 

Forvet balıkesir Orta saha y.selim

 G.gücü orta saha yusuf seymen

Forvet alanya spor müjdat doğan eşkin

Orta saha emet spor eyüp aydın 

 

 

 

 

 

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32