KAFKASSPOR HEDEFTEN SAPMADI

KAFKASSPOR HEDEFTEN SAPMADI

Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, “İlk maçı kaybettik ama hedefimizde bir sapma olmadı. Kalan maçlarda istediğimiz sonuçları alıp BAL’a çıkacağız” dedi.

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme mücadelesi veren Kafkasspor, Play-Off grubu ilk maçında Elmasbahçeler’e 2-1 mağlup olarak gruplara kötü bir başlangıç yaptı. Alınan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, istedikleri sonuçları alıp BAL’a çıkacaklarını ifade etti.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Play-Off mücadelelerine talihsiz bir yenilgi alarak başladıklarını belirten Metin Ungan, “İlk maçı kaybettik ama hedefimizde bir sapma olmadı. Biz kalan maçlarda istediğimiz sonuçları alıp BAL’a çıkacağımıza inanıyoruz. Bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele edip Kafkasspor’u hak ettiği yere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

KAFKAS, 2 YILDIZINDAN MAHRUM KALDI

Kafkasspor’da Elmasbahçeler karşısında kırmızı kart gören ancak cezası belli olmayan golcü oyuncu Mesut Genç’in ardından, Kafkasspor’un orta sahasının önemli isimlerinden Ömer Pal’da sakatlığı nedeniyle Yenicespor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54