Kafkasspor Karşısındaki Oyunu Oynarsak Kazanırız

Kafkasspor Karşısındaki Oyunu Oynarsak Kazanırız

Gençlergücü Teknik Direktörü Muhammet Şaffak, hafta sonu oynayacakları Yenişehir Belediye maçına ilişkin açıklamasında; ‘Kafkasspor maçındaki arzulu futbolu ortaya koyarsak kazanırız” dedi.

Muhammet Şaffak, yaptığı açıklamasında;  grubun iddialı takımlarından olan ve bir anlamda İnegöl derbisi olarak nitelendirilen Kafkasspor maçına iyi başladıklarını belirterek; “Maça iyi başladığımızı ve ilk 25 dakikalık bölümde iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Ondan sonraki bölümlerde maç daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Hava şartlarının iyi olmaması her iki takımın oyununu olumsuz olarak etkiledi. Daha çok mücadeleye dayanan bir oyun oldu. Bu anlamda da sporcularımın mücadelesinden son derece memnun kaldım. Pozisyon bulma anlamında da çok kısır bir maç oldu. Neticede maç başladığı gibi bitti” dedi.

Maçta yaşanan kısa süreli gerginliklere de değinen Şaffak, “Maçta az da olsa gerginlikler yaşandı, ancak bunlar futbolun içinde olağan şeyler. Sonucunda maç centilmence ve dostça bitti. Bu anlamda hem Kafkaspor’lu teknik heyeti ve sporcularını, hem de bizim takım sporcularını kutluyorum. Kafkasspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Kafkasspor Maçındaki Oyunu Ortaya Koyarsak Kazanırız

Muhammet Şaffak, Kafkas maçını unuttuklarını ve şimdi Pazar günü oynayacakları Yenişehir Belediye maçına sıkı bir şekilde hazırlanmaya başladıklarını da kaydederek, şöyle konuştu: “Yenişehir Belediye şu an grubumuzun lideri durumunda. Yetenekli ve tecrübeli sporculardan kurulu bir takım ve çok formdalar. Çok iyi bir seri yakaladılar. Takım olarak biz bunun bilincindeyiz. Kafkasspor maçındaki mücadelemizi ve kazanma isteğimizi ortaya koyarsak, maçın bizim açımızdan daha kolay geçeceğini söyleyebilirim. Hem oyun, hem de mücadele anlamında güzel ve zevkli bir maç olacağını söyleyebilirim. Bu anlamda içerde oynayacağımız maça iyi hazırlanıyoruz ve iyi futbol oynayarak maçı kazanmak istiyoruz. Sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah maçı kazanırız ve tekrar grubumuzda liderliğe yükseliriz. Pazar günü saat 12.00’de Kurtuluş sahasında oynayacağımız Yenişehir belediye maçına tüm İnegöllü sporseverleri davet ediyorum.”dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68