Kafkasspor kendinden emin

Kafkasspor kendinden emin

Kafkasspor Teknik Direktörü Haluk Metin, ligin şampiyonluk adaylarından bir tanesi olan Gemlikspor'u mağlup ederek, BAL hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Kafkasspor’un Teknik Direktörü Haluk Metin ve tecrübeli oyuncu İzzet Kaya, haftasonu oynanan Gemlikspor müsabakasında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından maçsonu açıklamalarında bulundular.

GOL ATACAĞIMIZA İNANIYORDUM

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Kafkasspor Teknik Direktörü Haluk Metin, “Antrenmanlarımızda iyi çalışıyoruz. Çalışmamızın sonucunu futbolcularımız sahaya yansıttılar. Gemlikspor şampiyon adaylarından bir tanesi. BAL’a yükselmek için iyi bir kadro oluşturmuşlar. Gemlikspor da iddialı, bizler de iddialıyız. İki güçlü takım karşılaştı. İki güçlü takım ortaya güzel bir mücadele çıkardılar. Maç gitti geldi, Gemlikspor’un da pozisyonları var, bizlerin de var. Takımımızın gol atacağına inanıyordum. Hafta içi antrenmanlarda çalıştığımız pozisyonları sahaya yansıtarak gol pozisyonlarına girdik. Sonuçta bir gol bulduk. Golden sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik 2-3 yapabilirdik” dedi.

GALİBİYET CAMİAYA HAYIRLI OLSUN

Kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür eden Metin, “Sporcularımızın yüreklerine sağlık. Sahada mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Galibiyetimiz camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Haluk Metin son olarak, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bağlarbaşı maçını kazanıp yola devam etmek istediklerini ve tüm taraftarları bu maça beklediklerini söyledi.

ZOR MAÇLARI DAHA İYİ OYNUYORUZ

Kafkasspor’un tecrübeli oyuncularından İzzet Kaya ise, “Gemlikspor da Kafkasspor gibi çok iyi bir kadro kurmuş. Gemlikspor’un başında bizleri tanıyan bir Selçuk hoca var. Güzel mücadele oldu. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Kafkasspor olarak hedefimiz BAL’a yükselmektir. Özellikle içerde oynadığımız bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Üç hafta süren beraberlik serimiz vardı. Bize yakışmayan beraberlikler aldık. Biz zor maçları çok iyi oynuyoruz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Gemlikspor maçını da kazandık. Sahada mücadele eden arkadaşlarımın ayaklarına sağlık, tebrik ediyorum. Bu galibiyetimiz tüm taraftarlarımıza armağan olsun” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07