Kafkasspor Profesyonel Takım Gibi Yönetilecek

Kafkasspor Profesyonel Takım Gibi Yönetilecek

Kafkasspor'da Recep Yavuz Başkanlığında yönetime getirilen isimlerin görev dağılımları yapıldı. Kulüp Basın Sözcüsü Çetin Süvarioğlu Yeşil-Beyazlı kulübün amatör olmasına rağmen profesyonel bir takım gibi yönetileceğini söyledi.

İLK TOPLANTIDA BAL HEDEFİ KOYULDU

Yeni isimlerle güçlenen Yeşil-Beyazlı kadro ilk toplantısında BAL ligi hedefini koyarken, Basın Sözcüsü Çetin Süvarioğlu iddialı açıklamalarda bulundu.

YEŞİL-BEYAZLILARIN YENİ GÖREVLERİ

NİL İnegöl Köftecisinde gerçekleştirilen yemekli yönetim kurulu toplantısı, 5 gündem maddesiyle açıldı. Toplantıya ilişkin açıklama yapan Basın Sözcüsü Çetin Süvarioğlu, geçtiğimiz yıl kapısından dönülen BAL Ligi hedefini bu yıl tutturmak için ciddi bir oluşum gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaptıkları görev dağılımı sonrasında Kulüp Başkanlığı’na Recep Yavuz’un seçildiğini söyleyen Süvarioğlu, Başkanvekilliği’ne Sabri Şen, Başkan Yardımcılıklarına Nedim Sevim ve Bahattin Korkmaz, Asbaşkanlığa Mesut Tetik ve Serdar Nalıncılar, Genel Kaptanlığa Bilal Gömeç, Özcan Gümüştekin, Celal Ter ve Metin Ungan, Basın Sözcülüğü’ne Çetin Süvarioğlu ve Salih Çelikdemir, Futbol Şube Sorumluluğu’na Deniz Erdem, Kurumsal İlişkiler Sorumluluğu’na Erdal Bayraktar, Alt Yapı Sorumluluğu’na Kerim Yardımcı ve Yaşar Güzel, Lokal Amirliği’ne Sebahattin Demirtaş ve İdris Baykoz, Tesisler Sorumluluğu’na Hakkı Ersoy, Salon Sporları Sorumluluğu’na Yalçın Bayraktar, Taraftar Temsilciliklerine ise Mevlüt Civ ve Salih Bayraktar’ın getirildiğini açıkladı.

TRANSFER KOMİSTESİ KURULDU

Ayrıca yapılan ilk toplantıda yeni sezon için transfer komitesinin de oluşturulurken, Süvarioğlu komitenin bugün ilk olarak teknik heyetle yeniden anlaşma zemini arayacağını duyurdu. Toplantıda 2012-2013 sezonu tahmini gelir-gider tablolarının da belirlendiğini anlatan Süvarioğlu, yeni sezonda herkesin izlerken imrendiği bir futbol takımı oluşturacaklarını iddia etti.

KAFKASSPOR PROFESYONEL TAKIM GİBİ YÖNETİLECEK

Açıklamasında yeni yönetimin Kafkasspor’a bu yıl kurumsal bir kimlik kazandıracağını da söyleyen Süvarioğlu, şöyle konuştu: “Biz kısa-orta ve uzun vadeli projeler hazırlayacağız. Bu konuda ilk adımı attık. Kafkasspor her ne kadar şimdilik bir amatör spor kulübü olsa da, profesyonel kulüpler gibi yönetilecek.”

“KAFKASSPOR SPOR OKULU OLACAK”

Futbol takımı dışında alt yapı ve diğer salon sporları branşlarına da gerekli ilginin gösterileceğini söyleyen Süvarioğlu, “Kafkasspor’umuzu spor okuluna çevirmek istiyoruz. Yönetim olarak bu inançla yola çıktık” dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00