www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor’ şampiyonluğa kenetlendi

Kafkasspor’ şampiyonluğa kenetlendi

Kafkasspor’da Celal Ter başkanlığında 48 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu düzenlenen kongre ile göreve seçildi.

Kafkasspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve tek liste ile gidilen olağan kongrede Celal Ter ve yeni yönetim kurulu göreve seçildi.

Kongrede ilk konuşmayı yapan Sabahattin Ordu, “1980 yılında kurulan 1999 yılında amatör olan Kafkasspor kulübümüzde bugüne kadar nice başkan ve yöneticiler görev aldı. Hepsinde hedef hep üst ligler oldu. Hedefler bir bir gerçekleşti. Camia olarak BAL ligi büyük bir hedefken birlik ve beraberlik sonucunda 3’üncü ligin kapısından dönen bir duruma geldik. Şimdi Celal başkan ve yöneticilerimizle hedefimiz 3’üncü lig. Bu anlamda Kafkasspor camiası olarak takımımıza hep destek tam desteğe devam edeceğiz.”

Protokol konuşmaları kapsamında söz alan Bursaspor 2.Başkanı Talha Temurhan ise, “Sabahattin başkanımıza birlik ve beraberlik içindeki Kafkas camiasına bu heyecanı yaşattığı için can-ı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah Celal başkanımızın liderliğinde Kafkasspor’u yeni sezonda 3’ligde görürüz diye düşünmüyorum. İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu’nu da yeniden tebrik ediyorum. Kafkasspor camiası kenetlendiğinde neler yapılabileceğini tüm Türkiye’ye gösterdi. Bunu da örnek alacağız kendimize. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir tarafa bırakacağız. Kafkassporla başlayan heyecanımız İnegölspor ve Bursaspor ile artarak devam eder diyorum.” dedi.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “Geçtiğimiz sezona ilgili genel bir değerlendirme yaptığımızda İnegöl’deki amatör kulüplerin birçoğu üstün bir başarı ortaya koyarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Camialar birlik olduğunda nasıl büyük başarılar ortaya çıktığını hep birlikte gördük. Amatör kulüplerin camia olarak birleşmeleri bir anlamda da İnegölspor için de tüm şehir olarak birleşmek gerektiği gerekliliğini ortaya koyuyor.”

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger’de konuşmasında,  “Bu yıl Kafkasspor bizleri gururlandırdı. Elde edilen başarı için tüm yönetim kurulunu kutluyorum. 12 yıldır bir spor kulübünün yönetiminde olarak biliyorum ki, bu işler gönül esaslı işler. Yaklaşık 1000 sporcu bu camiada eğitim görüyor. Bu çocuklar bizim için en büyük kazanım. Kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni sezonda seçine yeni yönetime başarılar diliyorum.” dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından Sabahattin Ordu ve yönetimi ibra edilirken, yeni yönetim kurulu açık oylama ile oy birliğiyle göreve seçildi.

Seçim sonrası konuşan Kafkasspor Başkanı Celal Ter: “Sözlerime öncelikle kulübümüzü maddi manevi zorluklara rağmen büyük emeklerle bugünlere kadar getiren bizlere emanet eden geçmişte görev almış başkan ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarak ve aynı zamanda ebediyete intikal eden eski başkan ve yöneticilerimizi anarak başlamak istiyorum. Geçtiğimiz sezon bizlere tarifsiz duygular yaşatan, canla başla çalışan , tarihe altın harflerle yazılıp gönüllerde taht kuran , efsane başkan Sabahattin Ordu’yu , yönetim kurulunu, teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarımızı, sonsuz destekleriyle her zaman arkamızda duran camiamızın bütün bireylerini, maddi manevi destekleriyle yanımızda olan camiamızın kıymetli mütevelli heyetini, Kafkas Folklor Kültür Derneği başkanı Mennan Portakal ve yönetim kurulunu , Kafkas Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Şentürk’ü , destekleriyle bizlere güvenen İnegöl’ümüzün değerli iş adamlarını , final heyecanımızı bizimle paylaşmak ve bizleri desteklemek için Yalova’ya gelen ekran başında takip eden tüm İnegöllü hemşerilerimizi, sesleri kısılana kadar destekleyen büyük Kamikaze taraftar grubumuzu ve bizlere destek veren İnegöl’ümüzün bütün taraftar gruplarını ve kulüp yöneticilerini hep beraber alkışlamaya davet ediyorum.”ifadelerini kullandı



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00