KAFKASSPOR YAZ OKULU BAŞLADI

KAFKASSPOR YAZ OKULU BAŞLADI

İnegöl spor camiasının önde gelen kulüplerinden Kafkasspor, 300 öğrencinin katılımı ile 1 buçuk ay sürecek olan Yaz Okulu maratonunun startını verdi.

İnegöl’de sporun ve altyapının kaliteli adreslerinden biri olan Kafkasspor, 3 yıldır olduğu gibi bu yıl da Yaz Okulu’nun startını verdi. 1 buçuk ay sürecek olan ve 300 öğrencinin katıldığı Yaz Okulu’nda öğrencilere futbolun yanı sıra ahlak ve Matematik dersleri de verilerek hem okul hayatlarında onlara yardımcı olunacak hem de İslami değerleri öğrenmeleri sağlanacak.

 

AHLAK VE MATEMATİK DERSLERİ VERİLECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Kulübü Basın Sözcüsü Çetin Yalanız, “Yaklaşık 3 yıldır altyapı olarak İnegöl’deki insanların büyük takdirini kazanan için çalışmalar yapıyoruz. Futbolun yanı sıra öğrencilerimize verdiğimiz ahlak derslerimiz herkesin bildiği ve takdir ettiği bir çalışma olmuştur. Ahlak dersinin yanı sıra bu sene 2. ve 3. sınıfa geçen öğrencilerimize ücretsiz Matematik dersi verilecektir. Bu dersimiz şuan için haftasonları 1 gün olarak planlanmıştır ama talep gelirse bunu 2 güne çıkarabiliriz. Bunun yanı sıra aramızda İnegöl futbolunun yetiştirdiği 2 değerli insan var. Bunlar İsmail Güldüren ve İzzet Kaya’dır. Bu 2 değerli insanın aramızda olması hem bizler için hem de sizler için büyük bir şanstır” dedi.

 

300 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALACAK

1998 ile 2008 yılları arası olmak üzere toplam 11 grupta 300 öğrenciyle bu yaz okulunu açtıklarını ifade eden Çetin Yalanız, “Öğrencilerimiz 1 buçuk ay boyunca Aydın Ungan, Selman Özbek, Özkan Özel, Özden Suvat ve Ümit Çağın hocalarımızın kontrolünde haftada 3 gün eğitim alacaklardır. Amacımız çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup onların her alanda başarılı birer birey olmalarına katkıda bulunmaktır” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54