www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAFKASSPOR´DAN BÜYÜK BAŞARI

KAFKASSPOR´DAN BÜYÜK BAŞARI

31-31 Ocak 2016 Halk Eğitim Merkezleriarası Sinan Şamil Sam Alpagu Turnuvası Ankara-Keçiören´de düzenlendi.Turnuvaya katılan KafkassporAlpagu takımı, başarılı sonuçlar elde etti.

 

 

Alpagu Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Sayın Mehmet Küçükdağturnuva ile alakalı yaptığı açıklamada ?Merhum dünya şampiyonu boksörümüz Sinan Şamil Sam´ı anma adına tam da onun arzu edeceği gençliğin ilke ve etik değerler üzerinde buluşmasını sağlamış ayrıca sporda uluslararası etkinliğin yolunun sporun yerelleşmesinden geçtiği gerçekliği doğrultusunda ölümünden sonra dahi gençliği kucaklamaya devam etmesi apayrı duygusal bir kazanımdır? dedi.

 

ALPAGU FEDERASYONU YENİ KURULDU

Sportif anlamda turnuvanın henüz yeni bir federasyon olmasına rağmen ulusal standartlarını ve teşkilatlanmasını başararak etkin bir şekilde sporun halka yayılmasına büyük bir hizmet atağında bulunan Federasyon Başkanı Sayın Abdullah Canbulat,?Birincil hedefi olarak Alpagusporunu uluslararası bir branşa dönüştürmenin birincil şartı olan yerel anlamda etkin ve yaygın bir sportif disiplin geleneğinin oluşturulması noktasında kısa sürede bu denli başarılı sonuçlar alarak iddiasını tazelemiştir. Bu anlamda gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.
Sportif başarı düzeyi ele alındığında Bursa ili sporcularının 30 sporcu ile katılarak takım halinde 2. olmaları önemli kazanım olmuştur? şeklinde konuştu.

 

KAFKASSPOR KULÜBÜNÜN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Canbulat, ?Bursa bölgesi hem İnegöl ilçesi aynı zamanda bu branşta ağırlığını hissettiren Kafkasspor kulübününde dikkat çeken başarısının gelecek adına kamuoyunu daha büyük beklentilere yönlendirecek kadar umut ve gurur vericidir. Bu bağlamda Alpagu Federasyonu Bursa Bölgesi Antrenörü ve Kafile Başkanı Antrenör Sayın Mustafa Ergen ve Alpagu Bursa Bölgesi Antrenörleri Sayın Halit Bilican, Sıdıka Dönmez, Hanife Bahadır ve Kadir Mutlu da ciddiyet ve fedakârlıkla ele aldıkları gençlerin yol kat etmesinde emek ve pay sahibi olmuşlardır. Başarılarının artarak devam etmesini bekliyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.Sonuç olarak burada bursa bölgesini temsil eden İnegöl gençliğini tebrik ediyor ve sakın durmayın biz arkanızdayız diyoruz? diye konuştu.

 

KATMERLİ DESTEĞİMİZ OLACAKTIR

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan ise,Alpagu takımını Ankara Keçiören´de gösterdikleri başarıdan dolayı kutlayarak; ?Ankara Keçiören´de HalkEğitim Merkezleriarası düzenlenen Sinan Şamil Sam Alpagu Turnuvası´nda, şehrimizi ve camiamızı en iyi şekilde temsil eden sporcu kardeşlerimi ve çok değerli hocamı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz Taekwondo bölümümüze ne kadar haksızlık yapmış olsak da, sağ olsunlar kendileri başarıdan, başarıya koşuyorlar. Şehrimizi en iyi şekilde iller arasında temsil ediyorlar. Camiamızı bu şekilde sevince boğuyorlar. Biz kendilerine yeterli desteği veremediğimiz için hocamdan özür diliyorum. Ama kazanmış oldukları bu başarının bizi çok sevindirdiğini, mutlu ettiğini belirterek bu nedenle kendilerini tebrik etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de ben Kafkasspor Başkanı olarak, camia olarak, kendilerine çok samimi bir şekilde destek vereceğimi söylüyorum. Katmerli desteğimiz olacaktır. Biz kendimizi futbola adadığımızdan, bu branşımızı biraz suiistimal ettik. Bundan sonraki süreçte biz yönetim olarak kendilerine eksik kaldığımız hizmetten dolayı bize hiç hak etmediğimiz bir başarıyı getirdiler. Burada kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonraki süreçte de Kafkasspor yönetimi olarak kendilerine daha fazla hizmet edeceğimizi huzurlarınızda tebliğ ediyorum. Sevgili hocalarımıza da teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

BİREYSEL SPORLARIN ÖNÜNÜ AÇAN İLK KULÜP

Alpagu Federasyonu Bursa il temsilcisi ve aynı zamanda Kafkasspor Alpaguantrenörü Mehmet Küçükdağ ise, ?Yaklaşık 10 senedir Kafkasspor kulübünde Taekwondo branşı ve bir senedir Alpagu branşı barınmaktadır. İnegöl´de bireysel sporların ilk önünü açan kulüplerimizden biri Kafkasspor kulübüdür. Sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine bizlere bu kapıyı açtıklarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Bizler Kafkasspor sayesinde sokaktaki gençlerimizi spora yönlendirip büyük başarılara imza atıyoruz, atacağızda inşallah? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25