www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor´dan örnek çalışma

Kafkasspor´dan örnek çalışma

Kafkasspor U-17 takımı, antrenman için gittiği Kültürpark´ta yaşanan çevre kirliliğine sessiz kalamayarak temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Kafkasspor U-17 takımı, kondisyon antrenmanı yapmak için gittikleri İnegöl Kültürpark´ta, yere atılan cam, plastik, kağıt ve diğerleri gibi çöpleri takım halinde toplayıp sosyal farkındalık uyandırmak anlamında önemli bir projeye imza attılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Grup Antrenörü Cihan Birlik,?Kafkasspor kulübü olarak öncelikli hedefimiz iyi sporcular yetiştirmenin yanısıra topluma faydalı bireyler de yetiştirmek. Bu konuda çalışmalarımızı plan ve programlar dâhilinde yürütüyoruz. Antrenman yapmak için doğal ortamı tercih ettik fakat geldiğimiz güzel doğa harikasının amacının dışında çok kirli kullanılması ve kirli bırakılması bizi baya derinden üzdü. ?Haydi çöpler, çöp kutusuna´sloganıyla bir proje başlattık. Sporcularımızla etraftaki çöpleri toplayıp geri dönüşüm için ayrılan çöp kutularına bıraktık. Yerdeki çöpü almıyorsun bari elindeki çöpü yere atma duyarlılığını tüm vatandaşlarımızdan bekliyoruz temennisinde bulunarak antrenmanımızı sonuçlandırdık? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19