www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor´dan Orta Sahaya Takviye

Kafkasspor´dan Orta Sahaya Takviye

Süper Amatör Lig temsilcimiz Kafkasspor, Gördes Belediyespor´dan orta saha oyuncusu Furkan Çağlın´ı renklerine bağladı.

Süper Amatör Lig´e iddialı hazırlanan Kafkasspor, flaş transferlerine yenilerini ekleyerek devam ediyor. Kafkasspor yönetim kurulu üyeleri Selami Coşkun ve Mehmet Başol´un katıldığı imza töreninde Furkan Çağlın, kendisini 1 yıllığına Yeşil-Beyazlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Her iki ayağını kullanabilen 1994 doğumlu yetenekli oyuncu, ?Böylesine kaliteli kadroda yer almaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bundan sonra hedefi şampiyonluk olan Yeşil-Beyaz renklerin başarısı için mücadele edeceğim. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim? dedi.

 

HEDEF ?BAL?

Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Başol ise, ?Tecrübeli orta saha oyuncusu Furkan´ı takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi hedefimiz takımımızı Bölgesel Amatör Lige çıkarmaktır. O nedenle yönetim olarak hiçbir fedakârlıktan kaçmadan, üst liglerde forma giymiş kaliteli sporcuları takıma katmaya devam ediyoruz. Furkan´ın takıma katkı sunacağına inandığımız sporculardan birisi ve bu yönde yaptığımız çalışmalar neticesinde kulübüyle anlaşarak takıma transferini gerçekleştirdik. Takım disiplininden kopmadan mücadelemizi sürdürüp, BAL Ligine yükselmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeni transferlerimiz takıma hayırlı uğurlu olsun, bütün sporcularımıza kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum? diye konuştu.

 

FURKAN ÇAĞLIN KİMDİR?

1994 Turgutlu doğumlu olan Furkan Cağlın futbola Yedi Eylül İdman Spor´da başladı. Burada 2 sezon oynadıktan sonra İnegölspor´a transfer oldu. İnegölspor altyapısında 3 sezon başarılı futboluyla göz dolduran Furkan, A takıma kadar yükselerek profesyonel imza attı. 2 yıl İnegölspor´da oynadıktan sonra sırasıyla Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Turgutluspor´da profesyonel oynadı. Halilbeyspor´la amatöre dönen Furkan Çağlın, Manisa Sanayispor ve Gördes Belediyespor´da oynadı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19