www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kafkasspor´dan Remzi Cinoğluna Ziyaret

Kafkasspor´dan Remzi Cinoğluna Ziyaret

Kafkasspor Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu ve yönetim kurulu üyeleri, destek ziyaretleri kapsamında Bursaspor eski Başkanı olan MARTEKS Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Cinoğlu´nu makamında ziyaret ederek takım forması hediye ettiler.

Ziyarette konuşan Bursaspor eski Başkanı ve MARTEKS Yönetim Kurulu Başkanı RemziCinoğlu, ?Ben 31 yıldır İnegöl´deyim. İnegöllü sayılırım artık. Doğduğumuz yer Bursa olsa da, doyduğumuz yer İnegöl. Bütün İnegöllü arkadaşları, halkı da seviyorum. Fabrikamıza geliyorlar, çalışıyorlar, ticaret yapıyoruz. Hepsiyle çok severek çalışıyoruz. Burada da çok severek çalışıyorlar. İnegöl´den çok memnunum. Ziyarette Amatörün sorunları konuştuk. Keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kafkasspor kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.

 

Kafkasspor Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu ise; "Yıllardır İnegöl´ümüze bir sanayici olarak hizmet eden, zaman zaman bizlere ve diğer spor kulüplerimize desteğini esirgemeyen Remzi Cinoğlu´nu yönetim kurulumuzla birlikte ziyaret ettik. Kafkasspor olarak yaptığımız sportif çalışmalar hakkında kendisine bilgi verdik. Amatör kulüpleri her zaman desteklediğini söyledi. Bizleri çok iyi karşıladı. Gösterdiği ilgi için kendilerine teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00