KAHREDEN KAZA

KAHREDEN KAZA

İnegöl’de geçtiğimiz hafta Pazartesi akşamından beri kayıp olan Hüseyin Aydemir ile Elif Cebeci, Hocaköy mevkiinde 60 metrelik uçurumdan yuvarlanan araçta ölü bulundu. Gençlerin ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Yaklaşık bir haftadır kendilerinden haber alınamayan iki gencin, Hocaköy mevkiinde geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybettikleri ortaya çıktı. Gençlerin cesetlerine tam 6 gün sonra ulaşıldı.

 

ARACI ÇOCUKLAR FARK ETTİ

Cesetlere Cumartesi günü ulaşıldı. İnegöl`de ikamet eden H.C, H.D. ve E.Y. isimli 3 çocuk, bisikletleri ile İnegöl`e bağlı Gülbahçe Köyüne gitmek için yola çıktı. Çocuklardan H.D., bisikletten inerek yolun kenarına gittiğinde, yaklaşık 60 metre aşağıda ağaçların arasında dere yatağında bir beyaz araç olduğunu fark etti. Çocuklar durumu hemen jandarmaya bildirdi. Dere yatağına inen jandarma ve sağlık ekipleri, 16 PK 201 plakalı hafif ticari aracın camından fırlayan gençlerin öldüğünü belirledi.

 

TABUTLAR TRAKTÖRLE ÇIKARILDI

Jandarmanın haber vermesi üzerine olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından cesetler, köylülere ait traktörün römorkuna konularak dere yatağından yola çıkarıldı. İtfaiyeye ait cenaze aracına konulan cesetler, İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Kazada hayatını kaybeden genç kızın babası, olay yerinde bulunan yakınını arayarak durum hakkında bilgi almak istedi. Yakını, çalan telefona cevap veremeyip telefonu jandarma görevlisine uzattı. Telefona cevap veren jandarma, baba Recep Cebeci`ye acı haberi vermekte zorlandı. Gençlerin kazanın hemen ardından mı yoksa daha sonraki günlerde mi öldüğü araştırılırken, cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.

 

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, Hüseyin Aydemir ve Elif Cebeci’nin bulunduğu araç Hocaköy üzerinde virajlı yolda kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı.

 

Öte yandan, iki gencin yakınları olay yerinde ve hastane önünde polise tepki gösterdi. Gençlerin telefonlarının açık olmasına rağmen sinyallerinden bugüne kadar kendilerine ulaşılamamasına tepki gösteren yakınları, yetkililerin ‘kız kaçırma’ ihtimali üzerinde durmasına da tepki gösterdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00