KALECİLERİN KORKULU RÜYASI OLDULAR

KALECİLERİN KORKULU RÜYASI OLDULAR

Grubunun en golcü takımı olan lider İnegölspor şampiyonluğa koşarken, Bordo-Beyazlı ekibin golcüleri de rakip kalecilere korku salıyor. Attıkları kritik gollerle şampiyonluk yolunda kilit taşı rolü oynayan Raif, Mümin, Ahmet ve Samet, sezonun heyecanını H

İnegölspor’da şampiyonlukta en büyük paya sahip oyuncular olan golcüler, sezonun heyecanını Haber Yorum gazetesine anlattılar.

8 AY SONRA ŞAMPİYON OLACAĞIZ DEMİŞTİK

Oynadıkları maçlarda rakip savunmalara zor anlar yaşatarak İnegölspor’a galibiyeti getirmeyi bilen golcülerimiz, başarının sırrının birlik beraberlik ve takım oyununda olduğunu düşünüyor.

Görev aldığı maçlarda sürati, sürpriz golleri ve etkili oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Mümin Aysever, gol bölgesinde oynamanın verdiği sorumlulukla ağları dalgalandırdıklarını anlatarak; aslında atılan gollerin takım oyunu sayesinde gerçekleştiğini söyledi. “11 kişi mücadele eder, golü atmak bir kişiye nasip olur” diyerek konuşmasını sürdüren Mümin; “Sezon başından bu yana her maçımıza 3 puan parolasıyla çıktık. Aslında şampiyonluğumuzu biz 8 ay önce ilan etmiştik bu kadroyla. Sezon başında yaptığımız toplantıda arkadaşlarla konuşurken, biz 8 ay sonra şampiyon olacağız dedik” diye konuştu.

Şampiyonluk için kalan 4 maçta 6 puan gerektiğine de dikkat çeken Mümin, hedeflerinin ise Bordo-Beyazlı taraftarlara gol şov yaparak 4 maçta 12 puan almak olduğunu sözlerine ekledi.

HER GOLDE ŞAMPİYONLUĞU VE TARAFTARIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Forvet hattında kişisel yeteneği ve bileğinin kıvraklığıyla geride kalan 34 haftada rakip ağlara 10 gol göndererek 20 de asist yapan Raif Demir ise, grubun en çok atan takımı olarak şampiyon olacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Attıkları her golde şampiyonluğu ve taraftarı düşündüklerini anlatan Raif, kalan 4 maçta da üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti. Hücumun yanı sıra takım halinde savunmada da başarılı olduklarına dikkat çeken Raif Demir; “Rakiplerimiz bizi çok ciddiye alarak karşımıza çıkıyor. Ancak takımı oyunu sayesinde ve takım savunmasıyla topları lehimize çevirerek kalemizi tehlikeye sokmamaya dikkat ediyoruz” dedi.

SAHAYA ÇIKARKEN İNEGÖLSPOR’UN 2. LİG ÖZLEMİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

İnegölspor’a devre arası dahil olan Ahmet Aras da İnegölspor’da olmaktan ve şampiyonluğa koşmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kişisel başarıların önemli olmadığını dile getiren Aras, “Önemli olan takım başarısı. Biz futbolcular olarak İnegölspor’un hak ettiği yerin burası olmadığını, Bordo-Beyazlı camianın 2. Lig, hatta Bank Asya’da olması gerektiğinin bilincinde olarak sahaya çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

ARKAMIZIN SAĞLAM OLMASI BİZE GÜVEN VERİYOR

İnegölspor’da santrafor olmanın ayrıcalıklarından da bahseden Ahmet, şöyle konuştu: “Golcü oyuncuların rahatlığı ve etkin oyununda takım arkadaşlarımızın da büyük payı var. Biz biliyoruz ki arkamız sağlam, arkamızda oynayan arkadaşlarımız işinin piri. Bu da bize güven veriyor. En iyi yaptığımız şey de takım halinde hareket etmek. Bizim savunmaya yardımımız, orta saha ve savunma oyuncularının hücuma kattıkları destek…”

GİZLİ GOL SİLAHI

Orta alanda görev yapmasına rağmen İnegölspor’un önemli gol silahlarından olan Samet Gül de, rakip takımlara korku salıyor. Forvet arkasındaki görevini en iyi şekilde yerine getiren, ataklarda da özellikle uzaktan şutlarıyla rakip kalelerin tozunu alan Samet, İnegölspor’la elde edilen başarıdan dolayı memnun. Samet’de arkadaşları gibi başarının takım oyunundan geldiğini düşünüyor.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07