www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kampanya ile õrnek oldular

Kampanya ile õrnek oldular

Topladıkları kitapları İlçelerinde bulunan Hocaköy ilkokul’u ve Ortaokuluna teslim ettiler.

İlçemizde yaşayan  Üniversite öğrencileri; Gökmen Dede,Alperen Uğur ve Bengü Haliloğlu: ‘Bir kitap çok şey değiştirir’ diyerek köy okullarında ki kitap çeşitliliğini arttırmak amacıyla bir kitap toplama kampanyası başlattı. Kampanyaya çevrelerinden gelen yoğun ilgi neticesinde  700’ü aşkın okuma kitabı topladı.
Kitapları teslim alan Okul Müdür’ü Süleyman Demir projeyle ilgili; ‘Gençlerimizin bu tarz projelerde bulunması ve kitaba değer vermesi bizi çok mutlu ediyor.Bu bağlamda gençlerimizin her daim arkasındayız. Onlara bir fener misali yol gösterici olacak aynı zamanda çevremizide aydınlatacağız. Biz okulumuzda kitapları kapalı kapılar ardında değil Sokak Kütüphanesi uygulaması ile okul koridorlarında çocuklarımızın rahatça erişimine sunuyoruz bu nedenle çeşitli kitapların okulumuza gelmesi gençlerimizin hayal dünyasına büyük katkılar sağlayacaktır.’

Üniversite öğrencilerinden Gökmen Dede; ‘Bu projede bizi yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen herkes’e çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarım Alperen ve Bengü ile ‘Bir kitap çok şey değiştirir’ diyerek çıktığımız bu yolun sonunda  o kitapların genç arkadaşlarımıza ,kardeşlerimize ulaşacağını bilmek onların okuduğu her kelimede yeni dünyalar yeni insanlar keşfedeceğini bilmek müthiş bir duygu.  Alperen ve Bengü ile Elimizden geldiğince karınca misali  bir çalışma yaptık umarım yaptığımız çalışma diğer genç arkadaşlarımıza bir örnek teşkil eder. Bizden desteklerini esirgemeyen herkes’e bir kez daha teşekkür ederiz.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29