KAMPANYAYA İLK DESTEK MOBİLYACILARDAN

KAMPANYAYA İLK DESTEK MOBİLYACILARDAN

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöl Kaymakamlığı tarafından Van’a gönderilmek üzere başlatılacak olan yardım kampanyasına, gereken tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin yaraları ülke genelinden yapılan yardımlarla sarılmaya çalışılırken, geçtiğimiz gün Kaymakam Aziz İnci’nin duyurduğu İnegöl’de başlatılacak olan kampanya ile ilgili Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan dan destek geldi.

 Başkan Ayhan, böyle bir kampanya düzenlendiği takdirde Mobilyacılar Odası olarak, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtirken, mobilyacı esnafına da konu hakkında çağrıda bulundu.

Dün bir açıklama yapan başkan Özcan Ayhan, geçtiğimiz Pazar günü Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin İnegöllü mobilyacılar olarak kendilerini derinden yaraladığını belirerek; “Onların dertlerine deva olabilmek için, onların dertlerine bir nebze fayda sağlayabilmek için Kaymakamımız Aziz İnci’nin başlattığı kampanyaya İnegöl Mobilyacılar Odası olarak, elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah bir an önce devletimiz oradaki yaraları sarar, yıkılan evlerin yerine yenilerini yapar, göçük altında kalan vatandaşlarımız da bir an önce canlı olarak çıkarılır” dedi.

Özcan Ayhan’dan Mobilyacılara Çağrı

Meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Ayhan, şöyle devam etti: “Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın. Bu tür deprem bölgelerinde mobilya olarak, genelde oturum üzerine, çekyat ve oturma gruplarına ihtiyaç duyuluyor. Bunun daha önce bir benzeri Elazığ’da yaşanmıştı. Mobilyacılar Odası olarak onlara da destek vermiştik. Mustafa Kemalpaşa’da 150 ev yanmıştı, orada da tüm oturma grupları, yemek ve yatak odalarını temin etmiştik. Deprem bölgelerinde de dediğimiz gibi oturma grubu tarzı mobilyalara ihtiyaç duyulduğunu biliyoruz. Bu konuda, firmalarımızın Ar-Ge çalışmaları olabilir, fazla ürünleri olan mobilyacılarımız olabilir. Bu konuda odamızdan bilgi alabilirler. Bütün esnafımızın kampanyaya destek olmalarını bekliyoruz.”diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07