www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kampüs çözüme kavuşuyor

Kampüs çözüme kavuşuyor

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, 5 adet yeni halk otobüsünü hizmete sokacaklarını, bunun yanında kampüs hattına verilecek olan 2 otobüs ile kampüste yaşanan sıkıntının çözüleceğini söyledi.

İNULAŞ Yönetim Kurulu, İnegöl’de yolcu yoğunluğunu ortadan kaldıracak olan yeni bir hizmete daha imza atıyor. Bu kapsamda 5 yeni araç olmak üzere toplam 7 araç ile yolcu yoğunluğu sona erecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, “İNULAŞ A.Ş olarak vatandaşlarımızın rahat, güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için her geçen gün kendimizi yenilemeye, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına kendimizi geliştirmeye devam etmekteyiz. 112 Adetlik halk otobüsü filomuza 5 adet 2020 Model Karsan Jest Marka araç daha ilave ederek, ulaşım ağında ki verimliliğimizi arttırıp, vatandaşlarımızdan gelen talepler ve yapılan denetimler neticesinde uygun görülen güzergâhlara da takviyelerimizi yapacağız. Yeni alınan bu 5 adet aracımız şehir içi trafiğini rahatlatmak adına ve kullanımı kolay olması sebebiyle 612 Nolu güzergahımızda ki araçlarımızın yerine çalışacaktır. 612 Nolu güzergâhımızdan boşa çıkacak olan 5 adet Otogar Sultan marka otobüslerimiz ile yeni liste düzenlememiz neticesinde yoğun hatlarımıza da dakika aralıkları sıklaştırılarak yapılacak takviyeler ile 616 nolu Hattımıza 1 araç, 618 nolu hattımıza 1 Araç, 619 nolu hattımıza 1 araç, 620 eğitim kampüsü güzergâhımıza 2 araç, 621 Baykoca Toki hattımıza 1 araç ve 623 nolu Huzur güzergâhımıza 1 araç olmak üzere, toplamda 7 araçlık takviyemiz olacaktır.” Dedi.

Kampüs sorunu da çözüme kavuşacak

Kampüs hattında yaşanan sıkıntıyı da ilave 2 otobüs ile çözeceklerini belirten Bayram, “Mesai saatlerinde günlük taşıma kapasitemizin 46.000-48.000’lere ulaştığı günlerde sabah saat 09:00’a kadar 15.000-16.000 vatandaşımızın araçlarımızı kullandığı göz önünde bulundurulduğun da, bu sayıda yaklaşık olarak günlük taşıma kapasitemizin ortalama %30’luk kısmına tekabül etmektedir. Bu oranın hem İnegöl’ümüzde hem de toplu taşımanın olduğu tüm illerimizde belirtilen saat aralığında yoğunluğun olduğu aşikârdır. Bu yoğunluklarında üstesinden gelmek adına yapmış olduğumuz takviyeler ve düzenlemeler ile vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmaya onları işlerine ve yuvalarına daha çabuk ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Ayrıca eğitim kampüsü güzergâhımıza da yapmış olduğumuz 2 adetlik otobüs takviyesi ile öğrencilerimizin de daha rahat bir biçimde seyahat etmelerini amaçlamaktayız. Yeni liste düzenlememizin ve alınan yeni araçlarımızın İnegöl’ümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Rabbimiz kazasız belasız yolculuklar nasip eylesin.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00