Kampüste Büyük Değişim

Kampüste Büyük Değişim

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde büyük bir değişim yaşanıyor. Çalışmaların mezuniyete yetişmesi planlanıyor.

Uzun yıllardan bu yana İnegöl Tekel Kibrit fabrikası olarak hizmet veren ve 1995 yılından itibaren yapılan restorasyonla Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulunun konuşlandığı alan içerisinde yer alan atıl binaların yıkımı geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı.50 yıllık mazisi olan, son 10 yıl boyunca da diş hastanesi olarak kullanılan eski diş hastanesi binası ile iki adet tekel deposunun yıkımını üstlenen İnegöl Belediyesi yıkımı tamamlamıştı.

MEZUNİYETE YETİŞTİRİLECEK

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi İstişare Kurulu toplantısında çıkan kararla kampus alanı çalışmaları başladı.Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinin yeni giriş ve çıkış noktası, İnegöl Yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bank alanları, kafeteryalar, mini amfi tiyatro merkezinin inşaat çalışmaları eş zamanlı yürütülüyor.İnegöl yerleşkesi içerisinin şantiyeye alanına dönmesiyle birlikte sürdürülen hummalı çalışmaların 3 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak İşletme Fakültesi mezuniyet törenine yetişeceği bildirildi.

İNEGÖL´ÜN YENİ ÜNİVERSİTESİNİN İLK GÖRÜNTÜLERİ

Konu ile ilgili konuşan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, ?İnegöl yerleşkesinde güzel bir proje hayata geçiyor. İnşallah en kısa zamanda tamamen bitmiş olacak. Buraya gelen öğrenciler çok güzel bir üniversite yerleşkesiyle karşılaşacaklar. Bu yıl mezuniyet törenini burada yapacağız. Uludağ Üniversitesi´nde normalde 14-19 Haziran tarihleri arasında mezuniyet töreni yapılıyor. Biz ona katılmayacağız. Biz İşletme Fakültesi mezuniyet törenimizi 3 Temmuz´da yapacağız. 3 Temmuz´a kadar bu çalışmalar tamamlanacak. Mezuniyetimizi bu güzel alanda yapacağız. İnşallah bütün bu çalışmalar ileride İnegöl´ün yeni üniversitesinin ilk görüntülerini oluşturacaklardır. Projemize destek veren herkese teşekkür ederiz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07