www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAMPÜSTEKİ EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ

KAMPÜSTEKİ EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu'nun bazı eksiklerinin olduğunu ve bu eksiklilerin en kısa zamanda giderileceğini söyledi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Haziran ayında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Veli Sarıkaya’yı ziyaret etti.  

 

 

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan`ın da hazır bulunduğu ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya’dan eğitimle ilgili yürütülen çalışmalar konusunda bilgi alan Şahin, TEOG sınavından kaynaklanan sorunlar ve öğretmen atamaları konusunda da görüş alışverişinde bulundu.

 

SEVİM YILDIZ KAMPÜSÜ’NÜN EKSİKLERİ GİDERİLECEK

Ziyarette, İnegöl’de devlet ve hayırsever işbirliğiyle yapılan Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu’nun Kasım ayında Bursa’ya gelmesi beklenen Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından hizmete açılması yönünde girişim yaptıklarını hatırlatan Şahin, “Kampusla ilgili bazı eksikler var. Güvenlik ve hizmetli personeli atamaları yapılması gerekiyor. İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican bu eksiklerin açılışa kadar giderilmesi talep etti. Sayın Sakarya’da bu konuda gereken desteği vereceğini ifade etti. İnegöl çok önemli bir eğitim kampüsü kazandı. Geçen yıl, kısmi olarak eğitim ve öğretime başlayan bu kampüsün resmi açılışını da inşallah Sayın Başbakanımız yapar. Bu konuda da gerekli girişimleri başlattık” dedi. 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19