www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAMU YATIRIMLARINA YAKIN MARKAJ

KAMU YATIRIMLARINA YAKIN MARKAJ

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa genelinde gerçekleştirdiği incelemeler kapsamında Nilüfer bölgesinde yapılan kamu yatırımlarını ziyaret etti.

 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ulu Şehir Bursa´da yapılan kamu yatırımlarının her aşamasıyla bizzat ilgilenmeye devam ediyor. Vali Karaloğlu´nun bu anlamdaki son durağı, Nilüfer bölgesindeki kamu yatırımlarıydı.

 

İLK ZİYARET EMNİYET BİNASIN

Öncelikle açılış için gün sayan Bursa Emniyet Müdürlüğü´nün Nilüfer ilçesindeki yeni hizmet binasında bir dizi inceleme gerçekleştiren Vali Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız´dan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Özlüce İmam Hatip Ortaokulu´nun devam eden inşaatlarında incelemelerde bulundu.

 

?YENİ TÜRKİYE´NİN LOKOMOTİFİ; BURSA?

Emniyet Müdürlüğü´nün yeni binasında sona gelindiğini belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu, ?Yeni Türkiye´nin lokomotifi olmayı kendine düstur edinen Bursa, her şeyin daima en iyisini hak ediyor. ´Marka Şehir´ olma yolunda emin adımlarla ilerleyen kentimiz; sağlıktan eğitime, güvenlikten iş dünyasına kadar her kesimiyle daha konforlu ve çağı yakalamış hizmet binalarında faaliyetlerini gerçekleştirecek? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00