KAN BAĞIŞINDA ARTIŞ

KAN BAĞIŞINDA ARTIŞ

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Organizatörü Alime Toklu Ayaz, Ramazan'ın ilk haftasında iftardan sonra gerçekleştirdikleri kan bağış kampanyasında yaklaşık 175 ünite kan aldıklarını ifade etti.

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Organizatörü Alime Toklu Ayaz, Ramazan ayının ilk haftasında hafta içi her akşam iftardan sonra Kan Bağış TIR’ı ile Heykel Meydanı’nda gerçekleştirdikleri Kan Bağış Kampanyası kapsamında günlük ortalama 35 ünite kan bağışı aldıklarını belirterek bu rakamın iyi olduğunu ifade etti.

 

SABİT NOKTA OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Konu ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Organizatörü Alime Toklu Ayaz, “Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak İnegöl’de Ramazan ayı boyunca kan bağışı almaya devam ediyoruz. Ramazan’da da kan ihtiyacı oldukça fazla. Bu nedenle Kızılay olarak vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ramazan’ın ilk haftasında tır şeklinde kan bağışı aldık. İftardan sonra gece 01.00’a kadar günlük ortalama 35 ünite kan aldık. Bu da iyi bir rakam. Yaptığımız birçok organizasyonda, birçok ekipte iftardan sonra alınan kan bağışları açısından 35 ünite kan günlük ortalama kan sayısı olarak iyi bir rakam. Bu 1 haftanın sonunda çadır şeklinde kan almaya devam edeceğiz. Ramazan ayı boyunca Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak kan almaya devam edeceğiz. Ve bu çadır ekiplerimizde vatandaşlarımızın desteğini almaya devam etmek istiyoruz. Çünkü düzenli olarak kan ihtiyacı devam ediyor. Yine Ramazan ayında kazalar, ameliyatlar ve acil durumlar oldukça fazla olabiliyor. Bu nedenle kan bağışı konusunda vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Amacımız ileride zamanla bu bölgede sabit noktalar oluşturabilmektir. Umarım verimli olur” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32