KAN BAĞIŞINDA HEDEF 150 ÜNİTE

KAN BAĞIŞINDA HEDEF 150 ÜNİTE

Bursa Kan Bağış Merkezi görevlisi Doktor Tanzu Çavuş, İnegöl’de yoğun bir teveccüh gördüklerini ve 3. günün sonunda 150 ünite kan bağışına ulaşmak istediklerini ifade etti.

3 gündür İnegöl’de kan bağış kampanyası gerçekleştiren Bursa Kan Bağış Merkezi, 3. günün sonunda 150 ünite kan bağışı hedefliyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Kan Bağış Merkezi görevlisi Doktor Tanzu Çavuş, “Bursa Kan Bağış Merkezi olarak yine İnegöl’deyiz. 26 Mart itibari ile tırımız ile birlikte İnegöl Heykel Meydanı’nda konuşlandık. Bugün 3. günümüz. Bu 3 günün sonunda hedefimiz yaklaşık 150 ünite kan ba

3 gündür İnegöl’de kan bağış kampanyası gerçekleştiren Bursa Kan Bağış Merkezi, 3. günün sonunda 150 ünite kan bağışı hedefliyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Kan Bağış Merkezi görevlisi Doktor Tanzu Çavuş, “Bursa Kan Bağış Merkezi olarak yine İnegöl’deyiz. 26 Mart itibari ile tırımız ile birlikte İnegöl Heykel Meydanı’nda konuşlandık. Bugün 3. günümüz. Bu 3 günün sonunda hedefimiz yaklaşık 150 ünite kan bağışı toplamaktır. Mevsim itibari ile İlkbahar’a giriş yapıyoruz. Tabi bu mevsimler insanları biraz yanıltıyor. Çünkü gün içerisinde bile saat saat soğuklukta ve hava durumunda değişikliklere sebep olmaktadır. Bununla birlikte de kolaylıkla solunum yolu enfeksiyonlarına yakalanabiliyoruz. Üst solunum yolu enfeksiyonu olan bir kişinin de kan bağışı yapması uygun değildir. Tamamen iyileştikten sonra, ilaç tedavisi bittikten sonra yaklaşık 1 hafta daha bekleyerek kan bağışı yapmaları gerekir. Kanı alacak kişiye bir risk yansıtmamaları gerekiyor. İnegöl halkına kan bağış konusunda gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ağışı toplamaktır. Mevsim itibari ile İlkbahar’a giriş yapıyoruz. Tabi bu mevsimler insanları biraz yanıltıyor. Çünkü gün içerisinde bile saat saat soğuklukta ve hava durumunda değişikliklere sebep olmaktadır. Bununla birlikte de kolaylıkla solunum yolu enfeksiyonlarına yakalanabiliyoruz. Üst solunum yolu enfeksiyonu olan bir kişinin de kan bağışı yapması uygun değildir. Tamamen iyileştikten sonra, ilaç tedavisi bittikten sonra yaklaşık 1 hafta daha bekleyerek kan bağışı yapmaları gerekir. Kanı alacak kişiye bir risk yansıtmamaları gerekiyor. İnegöl halkına kan bağış konusunda gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32