www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

KANSERE SAVAŞ AÇTILAR

KANSERE SAVAŞ AÇTILAR

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları,4 Şubat Dünya Kanser Haftası kapsamında KETEM broşürleri dağıtarak, kanser teşhis ve tedavileri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

 

Pakoğlu ve beraberindeki kadınlar, dün Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan CHP İlçe Binası önünde vatandaşlara KETEM broşürleri dağıttılar.

KANSERİ YENECEĞİZ!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İnegöl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pakoğlu, ?4 Şubat Dünya Kanser Haftası dolayısı ile Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarıolarakücretsiz KETEM broşürlerini dağıtıp halkımızı bilinçlendirdik.Kanser, günümüzde farklı şekillerde hepimizi etkilemektedir.Tüm insanların birey,aile ve toplum üzerindeki kanserin etkilerini azaltmaya yönelik tedbir alacak gücü vardır. Biz ?Dünya Kanser Günü için ne yapabiliriz?´diye sorduğumuzda ilk olarak erken tanı önemlidir.Yapabiliriz-yapabilirim seçeneklerini hayata geçirmek için yaşam standardımızı buna göre organize edebiliriz.Ve ne olursa olsun kansere karşı mücadelede bir fark oluşturabiliriz, oluşturabilirsiniz. Biz farkındayız! Kanseri yeneceğiz! Yapabiliriz!? dedi.

ÜCRETSİZ TARAMA

Pakoğlu, ?KETEM merkezinde 30-65 yaş arası kadınlara rahim ağzı kanseri, 40-69 yaş arası kadınlara meme kanseri, 50-70 yaş arası kadın ve erkekler ise kolorektalkanser taraması yapılmaktadır.Merkez randevu sistemi ile çalışmakta olup tüm hizmetler nüfus cüzdanı ile ücretsiz olarak sunulmaktadır? dedi.



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51