www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

KANUNUN ÜZERİNDE HAREKET EDEMEM

KANUNUN ÜZERİNDE HAREKET EDEMEM

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, inşaatı duran yeni Belediye binasının sözleşme tarihinde bitirilmediğini belirterek, ?Yüklenici firmanın belirtilen tarihte bunu tamamlaması gerekiyordu. Şuanda yeniden ihale etmedik. Bu süreçler kanuni olarak devam ed

Seçim çalışmalarını sürdüren Alper Taban, inşaat çalışmaları durdurulan yeni belediye binasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

?DOĞRU İŞ YAPALIM?

Yeni Belediye Hizmet Binasında yüklenici firmanın sözleşme süresinde binayı bitiremediği için İnegöl Belediyesi´nin sözleşmeyi sona erdirdiğini kaydeden Taban, ?Yapmamız gereken de buydu. Yüklenici firmanın belirtilen tarihte bunu tamamlaması gerekiyordu. Benim zaten hemen bugün paldır küldür geçeyim diye bir derdim de yok. Doğru iş yapalım, vatandaşın hukukunu, hakkını, milletin parasını eksiltmeden doğru şekilde kullanalım istiyoruz. Aksi bir şey de yapamam. Kanunun üzerinde hareket edemem. Şuanda yeniden ihale etmedik. Bu süreçler kanuni olarak devam ediyor. Yeni bina tamamlandığında, oraya geçtiğimizde vatandaş gelince sadece kuru bir bina yapmışlar demesin istiyoruz. Bunun alt yapısını oluşturmaya çalışıyoruz. İçerideki işleyişin değiştiğini de vatandaş görsün istiyoruz. Geldiğinde oturma alanında beklerken çayını kahvesini içsin, sırası gelince de aynı yerden tüm işlerini görebilsin istiyoruz. Müdürlüklere git, yukarı çık gibi söylemlere girmeden tek noktadan vatandaşın sorununu çözelim istiyoruz. Şuanda yaptığımız hazırlıklar da buna fayda sağlayacak. İnsana yatırım yapıyoruz, insana insan değeri vererek yatırım yapıyoruz? diye konuştu.

--------------------------------------------------------



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51