?KAOS ORTAMI SON BULMALI?

?KAOS ORTAMI SON BULMALI?

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ülkenin içerisinde bulunduğu maddi ve manevi kaos ortamının bitmesini temenni ederek; Hakk´ın hâkim olduğu bir düzen arzuladıklarını ifade etti.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, dün oyunu kullanmak üzere Alanyurt Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu´nda ailesi ile beraber sandık başına geçti.

 

HERKESİN VE HER KESİMİN HUZURU İÇİN?

Oyunu kullandıktan sonra bazı açıklamalarda bulunan Başkan Ertan Sütçü, ?Milli Görüş´ün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak 46 yıllık tecrübesi ve destansı hizmetleriyle bugüne kadar milletimizi hiç yanıltmadık elhamdülillah.İçinde bulunduğumuz maddi ve manevi kaos ortamından;HAKK´ın hâkim olması, önce ahlak ve maneviyat, adil paylaşıma dayanan faizsiz düzen veİslâm birliği düşünce sistemiyle tüm insanlığın kurtuluşu için çalışan, hiçbir görüşü ötelemeyen, herkesin ve her kesimin huzuru için çalışan, sadece ve sadece Allah rızası için çalışan, milletimizin mayası olan, birlik ve beraberliğin tek adresi Saadet Partisi´ne oy vermeye davet ediyor, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04