www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAPI KAPI GEZMEYE SON

KAPI KAPI GEZMEYE SON

İnegöl Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü´nün hizmet akışını daha hızlı ve eksiksiz sağlamayabilmek için ?İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Danışma Noktası? ve ?İmar SMS Bilgilendirme? sistemini İnegöllü vatandaşların hizmetine sundu.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün gerçekleştirdiği basın açıklamasında, yeni hayata geçirilen 2 hizmet ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

KAPI KAPI GEZMEYE SON

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?İnegöl Belediyesi olarak bir yandan şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda altyapı, üst yapı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetler, sergiler, konferanslar gibi faaliyetleri hayata geçirirken diğer taraftan da personelimiz ve kurumsal işleyişimizle ilgili sürekli bir yenilenme içerisindeyiz. Gerek kurum içi hukuki bilinçlendirme çalışmalarımıza, gerek belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında daha hızlı hizmet akışını sağlamak için eğitim ve farkındalık oluşturma çalışmalarımız gerekse de teknolojik yatımları ile sürekli bir yenilenme ve en iyi hizmeti en kısa sürede sunmayla ilgili iyileştirmeye yönelik faaliyetlerimiz devam ediyor.Bugün İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzde hizmet akışını hızlandıracak iki yeni çalışma modelini ilçe halkımıza duyurmak için bir aradayız. Bunlardan ilki yetkilendirilmiş birim şefliği modeli oluşturmak suretiyle yapılandırdığımız ?İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Danışma Nokta´sıdır. Oluşturulan bu yeni yapılanma modeli ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze gelen vatandaşlarımızın hangi hizmet birimden faydalanmak istiyorsa bu birimde yönlendirilmek sureti ile az zamanda daha hızlı sonuca ulaşması hedeflenmektedir. Bu yöntem ile belediyemiz birimleri arasında kapı kapı gezmek yerine hedefi doğru belirlenmiş bir şekilde ilgili birimde vatandaşımızın problemi çözülecektir? dedi

ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER SMS İLE BELİRTİLECEK

İkinci yenilik ile ilgili bilgi veren Başkan Aktaş, ?İkinci yeniliğimiz ise ?İmar SMS Bilgilendirme´ servisidir. Özellikle ruhsatlandırmayla ilgili iş ve işlemleri, planlama taleplerinin ve karar süreçlerinin daha hızlı veri akışı sağlanması için SMS bilgilendirme servisi sistemine geçilmiştir. Vatandaşlarımıza ruhsatlandırma süreçleri ile ilgili işinin daha hızlı yürümesi ve kendisinin de süreçleri takip edebilmesi için bilgi mesajı göndereceğiz. Herhangi bir eksiklik veya iş ve işlemlerinin sonuçları bu sayede ruhsat sahibine direk olarak cep telefonuna gelecek SMS ile bilgi sahibi olacak ve kendisi de belediyemizde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hususunda gerekli önlemleri alma imkânına sahip olacaktır. Her iki çalışma modelimizin de hem belediyemize hem de ilçe halkımıza iyilik ve kolaylıklar sağlamasını temenni ediyorum?  ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22