KAPI DÜNYASI İHRACATA ODAKLANDI

KAPI DÜNYASI İHRACATA ODAKLANDI

Bu yıl 26’ncısı düzenlenen Yapı ve Yaşan Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayan Kapı Dünyası, bu yıl ihracata ağırlık verecek. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir; Katar, Cezayir, Tunus, Libya, Gana, Togo, Fas gibi ülkelere odaklandıkların

Kapı sektöründe İnegöl’ün önde gelen firmalarından biri olan Kapı Dünyası, Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından; KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi, BTSO, BURTİMDER ve Mimarlar Odası işbirliğiyle düzenlenen 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırladı. 2-6 Nisan tarihleri arasında açık kalan fuarda, Kapı Dünyası özgün modelleri ve ürün çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çekti.

MOBİLYA MARKASIYLA DA PAZARDA YERİNİ ALACAK

Kasım ayında Dubai’de yapılan yapı fuarına da katılan Kapı Dünyası firması, hedeflerini ihracat üzerine kurdu. Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’ndeki Yapı ve Yaşam Fuarında firmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir, ihracata odaklandıklarını söyledi. Hakan Özdemir; ahşap dış kapı, mutfak dolabı, vestiyer, giyim dolapları, banyo dolabı, ofis mobilyaları, çocuk odaları ve özel tasarım gibi birbirini tamamlayan ürünler de ürettiklerini belirterek; “2013 yılında başlayan yeni mobilya markası çalışmalarımızı da sürdürmekte olup, 2014 yılı sonuna kadar yeni kreasyonlarımızla pazarda yerimizi almayı hedefliyoruz” dedi.

YURT DIŞINA SATIŞ VE SATIŞ SONRASI HİZMET

İhracatla ilgili çalışmalarından da söz eden Hakan Özdemir, şöyle devam etti: “Azerbaycan, Libya, Irak, Almanya, Fransa gibi ülkelere kapı gönderip, montaj ve satış sonrası hizmetini de veriyoruz. Bu yıl ihracata yoğunlaşacağız. İnegöl’de 72 çalışanımız ile faaliyetlerimizi sürdürürken, standart kapılarda aylık 2 bin 500’e yakın ve özel tasarımda ise aylık 850 adet üretim kapasitesine sahibiz.”

İHRACATA AĞIRLIK VERECEĞİZ

Bünyesinde 200’ü aşkın model bulunduğunu belirten Kapı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özdemir, Katar, Cezayir, Tunus, Libya, Gana, Togo, Fas gibi ülkelere odaklandıklarını aktardı. Özdemir, “Bu yıl itibariyle ihracata da ağırlık vereceğiz. Ayrıca yine bu yıl kurumsal çalışmalara da başlayacağız. Müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz” dedi.

Özdemir, geçen yıl yakaladıkları yüzde 22`lik büyüme oranını artıracaklarını da sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50