www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kapkaççı cezasını buldu

Kapkaççı cezasını buldu

Cumartesi günü Kemalpaşa Mahallesi´nde meydana gelen kapkaç olayının şüphelisi 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezi mevkiinde bir kadına adres sorma bahanesiyle yaklaşan ve ardından çantası ile telefonun kapkaç yöntemi ile çalan 2 kişi, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kısa süren kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan T.Ö. ve P.E. isimli şahıslar ifadelerinin ardından adliyeye sevke edildi. P.E. isimli şahıs savcılıkta serbest bırakılırken, T.Ö. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY

olay Kemalpaşa Mahallesi Halk Eğitim Merkezi mevkiinde meydana geldi.  Cumartesi pazarından alışveriş yapan Demet Ekici isimli bir kadın, alışverişin ardından evine gitmek için yola çıktı. Şelale sokak üzerinden yaya olarak evine giden talihsiz kadının yanına özel bir otomobil ile bir erkek, birde bayan şahıs yanaştı. Demet Ekici isimli kadına adres sorma bahanesi ile yaklaşan biri kadın, biri erkek şahıs kadının çantasını ve telefonunu gasp ederek olay yerinden hızla uzaklaştılar. Çevredeki vatandaşların ihbarı ve verdikleri eşkâl üzerinde anında çalışma başlatan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şahısları kısa süren kovalamacanın ardından Çamaşırlık Camii civarında kıskıvrak yakaladı. Otomobilde yakalanan T.Ö., P.E. ve araçta bulunan diğer üç kişi gözaltına alındı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36