www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KAPLAN'DAN ARIK'A SERT CEVAP: GÜNDEMDE KALMA ÇABASI”

KAPLAN

İnegöl Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Volkan Kaplan, geçtiğimiz hafta sonu İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık'ın verdiği demece ilişkin olarak, Gündemde kalmak için okul tadilatı projesine takılıp kalmamak, yeni projeler üretmek gerekir” ded

 Cemal Arık`ı sert bir dille eleştiren Volkan Kaplan, Cemal Arık`ın kendilerinin büyüğü olduğunu ve her zaman masalarında yeri bulunduğunu ifade etti.

 HİÇBİR DERNEKLE YARIŞ İÇİNDE OLMAYACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde basında çıkan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık'ın verdiği demeç üzerine, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu adına açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Başkan Volkan Kaplan, Cemal başkanın vermiş olduğu demeçte İnegöl Beşiktaşlılar Derneğimizin de adının geçtiği söylemler olduğundan bu açıklamayı yapma gereği duymuş bulunmaktayız. Kendisinin iddia ettiği gibi, biz hiç kimse veya hiçbir dernek ile rekabet veya yarış içerisinde olmadık ve olmayacağız. Yapılan sosyal faaliyetler çerçevesinde Beşiktaşlılık kültürü ve duruşunda rekabet veya yarış nitelendirmeleri yoktur. Kaldı ki, yapılan faaliyetlerin niteliğinden önce niceliği her zaman daha önemlidir.  İnegöl Fenerbahçeliler Derneği bugün bir okula tadilat yaptırmış olabilir. Yarın biz bir okulu tamamen inşa edebiliriz. Diğer dernekler de benzer sosyal sorumluluk projelerine imza atabilirler. Gündemde kalmak için okul tadilatı projesine takılıp kalmamak, yeni projeler üretmek gerekir” dedi.

 TÜM DERNEKLERE KAPIMIZ AÇIKTIR

Cemal başkanımız bizim sevdiğimiz bir büyüğümüzdür” diyerek sözlerine devam eden Kaplan, İstediği zaman masamıza gelebilir. Beşiktaşlılık anlayışı gereğince onu her zaman misafir edebiliriz. Faaliyet yapsın, ya da yapmasın tüm derneklere kapımız açıktır. Masamızda her zaman yerleri mevcuttur” ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36