KAPTAN GALİBİYETTEN EMİN

KAPTAN GALİBİYETTEN EMİN

İnegölspor takım kaptanı Kemal Hastürk, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Kırklarelispor maçına ilişkin yaptığı açıklamasında şen gidip şen döneceklerini belirterek; Galip geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

İnegölspor’un Pazar günü Kırklarelispor’la deplasmanda oynayacağı ilk lig maçı öncesi dün kulüp tesislerinde Basın Sözcüsü Uğur Şanal, Yardımcısı Emrah Erim ve Takım Kaptanı Kemal Hastürk basın toplantısı düzenledi.

 

Ligin ilk maçının kendileri için çok önemli olduğuna ifade eden kaptan Kemal Hastürk, “Sezonun ilk karşılaşması için hafta sonu Kırklareli’ye gideceğiz. Bizim için çok önemli bir karşılaşma. Futbol adına nasıl başlarsanız öyle gider diye bir terim var. O yüzden ilk maç çok önemli. Kırklareli’de geçen sene bildiğimiz kadarıyla play-off’u zorlayan bir ekipti. Bizim adımıza zor bir karşılaşma olacak. Bizler kazanmak adına oraya gideceğiz. Bu sene ki hedeflerimiz yüksek. Bunları da yakalayabilmek için bizim için dışarıda yada içerde pek bir önemi yok. İçerde kazanabildiğimiz gibi dışarıda kazanıp puanlar getirmemiz gerekir. O anlamda çok önemli bir maç. İnşallah takım arkadaşlarım adına, hocalarımız olarak galip geleceğimizi düşünüyorum. Umuyorum ki öyle olur. İnşallah gönlümüzün istediği gibi şen şakrak gidip, şen şakrak döneriz” dedi.

 

TARAFTAR YANIMIZDA OLSUN

Konuşmasında taraftarlara da seslenen Hastürk, “Yanımızda olsunlar. Desteklerini bizden esirgemesinler. Futbol taraftar olmadan ilerlemiyor. O yüzden taraftar itici bir güç. Onlarında yanımızda olması mutlu edecek, güç verecek. Taraftarlarımızın yanımızda olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68